Zgjedhimi i foljes preregister në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes preregister në anglisht.

Zgjedhimi e foljes preregister në kohën e tashme

Present Tense

 • I preregister
 • you preregister
 • he|she|it preregisters
 • we preregister
 • you preregister
 • they preregister

Present Continuous

 • I am preregistering
 • you are preregistering
 • he|she|it is preregistering
 • we are preregistering
 • you are preregistering
 • they are preregistering

Present Perfect

 • I have preregistered
 • you have preregistered
 • he|she|it has preregistered
 • we have preregistered
 • you have preregistered
 • they have preregistered

Present Perfect Continuous

 • I have been preregistering
 • you have been preregistering
 • he|she|it has been preregistering
 • we have been preregistering
 • you have been preregistering
 • they have been preregistering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes preregister në kohët e shkuara

Simple past

 • I preregistered
 • you preregistered
 • he|she|it preregistered
 • we preregistered
 • you preregistered
 • they preregistered

Past continuous

 • I was preregistering
 • you were preregistering
 • he|she|it was preregistering
 • we were preregistering
 • you were preregistering
 • they were preregistering

Past perfect

 • I had preregistered
 • you had preregistered
 • he|she|it had preregistered
 • we had preregistered
 • you had preregistered
 • they had preregistered

Past perfect continuous

 • I had been preregistering
 • you had been preregistering
 • he|she|it had been preregistering
 • we had been preregistering
 • you had been preregistering
 • they had been preregistering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes preregister në kohët e ardhshme

Future

 • I will preregister
 • you will preregister
 • he|she|it will preregister
 • we will preregister
 • you will preregister
 • they will preregister

Future continuous

 • I will be preregistering
 • you will be preregistering
 • he|she|it will be preregistering
 • we will be preregistering
 • you will be preregistering
 • they will be preregistering

Future perfect

 • I will have preregistered
 • you will have preregistered
 • he|she|it will have preregistered
 • we will have preregistered
 • you will have preregistered
 • they will have preregistered

Future perfect continuous

 • I will have been preregistering
 • you will have been preregistering
 • he|she|it will have been preregistering
 • we will have been preregistering
 • you will have been preregistering
 • they will have been preregistering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen preregister

Present participle

 • preregistering

Past participle

 • preregistered

Perfect Participle

 • having preregistered

Imperative në anglisht, për foljen preregister

Imperative

 • preregister
 • let's preregister
 • preregister

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bethink misshape name potroast prep prerecord presage presignify quickfreeze revegetate snare