Zgjedhimi i foljes precess në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes precess në anglisht.

Zgjedhimi e foljes precess në kohën e tashme

Present Tense

 • I precess
 • you precess
 • he|she|it precesses
 • we precess
 • you precess
 • they precess

Present Continuous

 • I am precessing
 • you are precessing
 • he|she|it is precessing
 • we are precessing
 • you are precessing
 • they are precessing

Present Perfect

 • I have precessed
 • you have precessed
 • he|she|it has precessed
 • we have precessed
 • you have precessed
 • they have precessed

Present Perfect Continuous

 • I have been precessing
 • you have been precessing
 • he|she|it has been precessing
 • we have been precessing
 • you have been precessing
 • they have been precessing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes precess në kohët e shkuara

Simple past

 • I precessed
 • you precessed
 • he|she|it precessed
 • we precessed
 • you precessed
 • they precessed

Past continuous

 • I was precessing
 • you were precessing
 • he|she|it was precessing
 • we were precessing
 • you were precessing
 • they were precessing

Past perfect

 • I had precessed
 • you had precessed
 • he|she|it had precessed
 • we had precessed
 • you had precessed
 • they had precessed

Past perfect continuous

 • I had been precessing
 • you had been precessing
 • he|she|it had been precessing
 • we had been precessing
 • you had been precessing
 • they had been precessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes precess në kohët e ardhshme

Future

 • I will precess
 • you will precess
 • he|she|it will precess
 • we will precess
 • you will precess
 • they will precess

Future continuous

 • I will be precessing
 • you will be precessing
 • he|she|it will be precessing
 • we will be precessing
 • you will be precessing
 • they will be precessing

Future perfect

 • I will have precessed
 • you will have precessed
 • he|she|it will have precessed
 • we will have precessed
 • you will have precessed
 • they will have precessed

Future perfect continuous

 • I will have been precessing
 • you will have been precessing
 • he|she|it will have been precessing
 • we will have been precessing
 • you will have been precessing
 • they will have been precessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen precess

Present participle

 • precessing

Past participle

 • precessed

Perfect Participle

 • having precessed

Imperative në anglisht, për foljen precess

Imperative

 • precess
 • let's precess
 • precess

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: belly miscast muck pomade preach precede precipitate predestinate purport result slope