Zgjedhimi i foljes pre-teach në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pre-teach në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pre-teach në kohën e tashme

Present Tense

 • I pre-teach
 • you pre-teach
 • he|she|it pre-teaches
 • we pre-teach
 • you pre-teach
 • they pre-teach

Present Continuous

 • I am pre-teaching
 • you are pre-teaching
 • he|she|it is pre-teaching
 • we are pre-teaching
 • you are pre-teaching
 • they are pre-teaching

Present Perfect

 • I have pre-taught
 • you have pre-taught
 • he|she|it has pre-taught
 • we have pre-taught
 • you have pre-taught
 • they have pre-taught

Present Perfect Continuous

 • I have been pre-teaching
 • you have been pre-teaching
 • he|she|it has been pre-teaching
 • we have been pre-teaching
 • you have been pre-teaching
 • they have been pre-teaching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pre-teach në kohët e shkuara

Simple past

 • I pre-taught
 • you pre-taught
 • he|she|it pre-taught
 • we pre-taught
 • you pre-taught
 • they pre-taught

Past continuous

 • I was pre-teaching
 • you were pre-teaching
 • he|she|it was pre-teaching
 • we were pre-teaching
 • you were pre-teaching
 • they were pre-teaching

Past perfect

 • I had pre-taught
 • you had pre-taught
 • he|she|it had pre-taught
 • we had pre-taught
 • you had pre-taught
 • they had pre-taught

Past perfect continuous

 • I had been pre-teaching
 • you had been pre-teaching
 • he|she|it had been pre-teaching
 • we had been pre-teaching
 • you had been pre-teaching
 • they had been pre-teaching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pre-teach në kohët e ardhshme

Future

 • I will pre-teach
 • you will pre-teach
 • he|she|it will pre-teach
 • we will pre-teach
 • you will pre-teach
 • they will pre-teach

Future continuous

 • I will be pre-teaching
 • you will be pre-teaching
 • he|she|it will be pre-teaching
 • we will be pre-teaching
 • you will be pre-teaching
 • they will be pre-teaching

Future perfect

 • I will have pre-taught
 • you will have pre-taught
 • he|she|it will have pre-taught
 • we will have pre-taught
 • you will have pre-taught
 • they will have pre-taught

Future perfect continuous

 • I will have been pre-teaching
 • you will have been pre-teaching
 • he|she|it will have been pre-teaching
 • we will have been pre-teaching
 • you will have been pre-teaching
 • they will have been pre-teaching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pre-teach

Present participle

 • pre-teaching

Past participle

 • pre-taught

Perfect Participle

 • having pre-taught

Imperative në anglisht, për foljen pre-teach

Imperative

 • pre-teach
 • let's pre-teach
 • pre-teach

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: belabour misadvise mound politicize pray pre-record pre-wash precipitate pup restart slipsheet