Zgjedhimi i foljes power në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes power në anglisht.

Zgjedhimi e foljes power në kohën e tashme

Present Tense

 • I power
 • you power
 • he|she|it powers
 • we power
 • you power
 • they power

Present Continuous

 • I am powering
 • you are powering
 • he|she|it is powering
 • we are powering
 • you are powering
 • they are powering

Present Perfect

 • I have powered
 • you have powered
 • he|she|it has powered
 • we have powered
 • you have powered
 • they have powered

Present Perfect Continuous

 • I have been powering
 • you have been powering
 • he|she|it has been powering
 • we have been powering
 • you have been powering
 • they have been powering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes power në kohët e shkuara

Simple past

 • I powered
 • you powered
 • he|she|it powered
 • we powered
 • you powered
 • they powered

Past continuous

 • I was powering
 • you were powering
 • he|she|it was powering
 • we were powering
 • you were powering
 • they were powering

Past perfect

 • I had powered
 • you had powered
 • he|she|it had powered
 • we had powered
 • you had powered
 • they had powered

Past perfect continuous

 • I had been powering
 • you had been powering
 • he|she|it had been powering
 • we had been powering
 • you had been powering
 • they had been powering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes power në kohët e ardhshme

Future

 • I will power
 • you will power
 • he|she|it will power
 • we will power
 • you will power
 • they will power

Future continuous

 • I will be powering
 • you will be powering
 • he|she|it will be powering
 • we will be powering
 • you will be powering
 • they will be powering

Future perfect

 • I will have powered
 • you will have powered
 • he|she|it will have powered
 • we will have powered
 • you will have powered
 • they will have powered

Future perfect continuous

 • I will have been powering
 • you will have been powering
 • he|she|it will have been powering
 • we will have been powering
 • you will have been powering
 • they will have been powering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen power

Present participle

 • powering

Past participle

 • powered

Perfect Participle

 • having powered

Imperative në anglisht, për foljen power

Imperative

 • power
 • let's power
 • power

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: befit mimeograph morph poach poultice powder power-nap prate pug resinate sleek