Zgjedhimi i foljes pouch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pouch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pouch në kohën e tashme

Present Tense

 • I pouch
 • you pouch
 • he|she|it pouches
 • we pouch
 • you pouch
 • they pouch

Present Continuous

 • I am pouching
 • you are pouching
 • he|she|it is pouching
 • we are pouching
 • you are pouching
 • they are pouching

Present Perfect

 • I have pouched
 • you have pouched
 • he|she|it has pouched
 • we have pouched
 • you have pouched
 • they have pouched

Present Perfect Continuous

 • I have been pouching
 • you have been pouching
 • he|she|it has been pouching
 • we have been pouching
 • you have been pouching
 • they have been pouching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pouch në kohët e shkuara

Simple past

 • I pouched
 • you pouched
 • he|she|it pouched
 • we pouched
 • you pouched
 • they pouched

Past continuous

 • I was pouching
 • you were pouching
 • he|she|it was pouching
 • we were pouching
 • you were pouching
 • they were pouching

Past perfect

 • I had pouched
 • you had pouched
 • he|she|it had pouched
 • we had pouched
 • you had pouched
 • they had pouched

Past perfect continuous

 • I had been pouching
 • you had been pouching
 • he|she|it had been pouching
 • we had been pouching
 • you had been pouching
 • they had been pouching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pouch në kohët e ardhshme

Future

 • I will pouch
 • you will pouch
 • he|she|it will pouch
 • we will pouch
 • you will pouch
 • they will pouch

Future continuous

 • I will be pouching
 • you will be pouching
 • he|she|it will be pouching
 • we will be pouching
 • you will be pouching
 • they will be pouching

Future perfect

 • I will have pouched
 • you will have pouched
 • he|she|it will have pouched
 • we will have pouched
 • you will have pouched
 • they will have pouched

Future perfect continuous

 • I will have been pouching
 • you will have been pouching
 • he|she|it will have been pouching
 • we will have been pouching
 • you will have been pouching
 • they will have been pouching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pouch

Present participle

 • pouching

Past participle

 • pouched

Perfect Participle

 • having pouched

Imperative në anglisht, për foljen pouch

Imperative

 • pouch
 • let's pouch
 • pouch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bedim mildew moonwalk plummet pot-roast pottytrain poultice powernap psychologize reset slather