Zgjedhimi i foljes postsync në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes postsync në anglisht.

Zgjedhimi e foljes postsync në kohën e tashme

Present Tense

 • I postsync
 • you postsync
 • he|she|it postsyncs
 • we postsync
 • you postsync
 • they postsync

Present Continuous

 • I am postsyncing
 • you are postsyncing
 • he|she|it is postsyncing
 • we are postsyncing
 • you are postsyncing
 • they are postsyncing

Present Perfect

 • I have postsynced
 • you have postsynced
 • he|she|it has postsynced
 • we have postsynced
 • you have postsynced
 • they have postsynced

Present Perfect Continuous

 • I have been postsyncing
 • you have been postsyncing
 • he|she|it has been postsyncing
 • we have been postsyncing
 • you have been postsyncing
 • they have been postsyncing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes postsync në kohët e shkuara

Simple past

 • I postsynced
 • you postsynced
 • he|she|it postsynced
 • we postsynced
 • you postsynced
 • they postsynced

Past continuous

 • I was postsyncing
 • you were postsyncing
 • he|she|it was postsyncing
 • we were postsyncing
 • you were postsyncing
 • they were postsyncing

Past perfect

 • I had postsynced
 • you had postsynced
 • he|she|it had postsynced
 • we had postsynced
 • you had postsynced
 • they had postsynced

Past perfect continuous

 • I had been postsyncing
 • you had been postsyncing
 • he|she|it had been postsyncing
 • we had been postsyncing
 • you had been postsyncing
 • they had been postsyncing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes postsync në kohët e ardhshme

Future

 • I will postsync
 • you will postsync
 • he|she|it will postsync
 • we will postsync
 • you will postsync
 • they will postsync

Future continuous

 • I will be postsyncing
 • you will be postsyncing
 • he|she|it will be postsyncing
 • we will be postsyncing
 • you will be postsyncing
 • they will be postsyncing

Future perfect

 • I will have postsynced
 • you will have postsynced
 • he|she|it will have postsynced
 • we will have postsynced
 • you will have postsynced
 • they will have postsynced

Future perfect continuous

 • I will have been postsyncing
 • you will have been postsyncing
 • he|she|it will have been postsyncing
 • we will have been postsyncing
 • you will have been postsyncing
 • they will have been postsyncing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen postsync

Present participle

 • postsyncing

Past participle

 • postsynced

Perfect Participle

 • having postsynced

Imperative në anglisht, për foljen postsync

Imperative

 • postsync
 • let's postsync
 • postsync

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: beaver miaow monetise ploat post-date postpone postulate potty-train prove reroute slake