Zgjedhimi i foljes pluck në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pluck në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pluck në kohën e tashme

Present Tense

 • I pluck
 • you pluck
 • he|she|it plucks
 • we pluck
 • you pluck
 • they pluck

Present Continuous

 • I am plucking
 • you are plucking
 • he|she|it is plucking
 • we are plucking
 • you are plucking
 • they are plucking

Present Perfect

 • I have plucked
 • you have plucked
 • he|she|it has plucked
 • we have plucked
 • you have plucked
 • they have plucked

Present Perfect Continuous

 • I have been plucking
 • you have been plucking
 • he|she|it has been plucking
 • we have been plucking
 • you have been plucking
 • they have been plucking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pluck në kohët e shkuara

Simple past

 • I plucked
 • you plucked
 • he|she|it plucked
 • we plucked
 • you plucked
 • they plucked

Past continuous

 • I was plucking
 • you were plucking
 • he|she|it was plucking
 • we were plucking
 • you were plucking
 • they were plucking

Past perfect

 • I had plucked
 • you had plucked
 • he|she|it had plucked
 • we had plucked
 • you had plucked
 • they had plucked

Past perfect continuous

 • I had been plucking
 • you had been plucking
 • he|she|it had been plucking
 • we had been plucking
 • you had been plucking
 • they had been plucking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pluck në kohët e ardhshme

Future

 • I will pluck
 • you will pluck
 • he|she|it will pluck
 • we will pluck
 • you will pluck
 • they will pluck

Future continuous

 • I will be plucking
 • you will be plucking
 • he|she|it will be plucking
 • we will be plucking
 • you will be plucking
 • they will be plucking

Future perfect

 • I will have plucked
 • you will have plucked
 • he|she|it will have plucked
 • we will have plucked
 • you will have plucked
 • they will have plucked

Future perfect continuous

 • I will have been plucking
 • you will have been plucking
 • he|she|it will have been plucking
 • we will have been plucking
 • you will have been plucking
 • they will have been plucking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pluck

Present participle

 • plucking

Past participle

 • plucked

Perfect Participle

 • having plucked

Imperative në anglisht, për foljen pluck

Imperative

 • pluck
 • let's pluck
 • pluck

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: baksheesh master-mind misfield pilfer plod plow plug pluralize prise remonetize signify