Zgjedhimi i foljes placate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes placate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes placate në kohën e tashme

Present Tense

 • I placate
 • you placate
 • he|she|it placates
 • we placate
 • you placate
 • they placate

Present Continuous

 • I am placating
 • you are placating
 • he|she|it is placating
 • we are placating
 • you are placating
 • they are placating

Present Perfect

 • I have placated
 • you have placated
 • he|she|it has placated
 • we have placated
 • you have placated
 • they have placated

Present Perfect Continuous

 • I have been placating
 • you have been placating
 • he|she|it has been placating
 • we have been placating
 • you have been placating
 • they have been placating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes placate në kohët e shkuara

Simple past

 • I placated
 • you placated
 • he|she|it placated
 • we placated
 • you placated
 • they placated

Past continuous

 • I was placating
 • you were placating
 • he|she|it was placating
 • we were placating
 • you were placating
 • they were placating

Past perfect

 • I had placated
 • you had placated
 • he|she|it had placated
 • we had placated
 • you had placated
 • they had placated

Past perfect continuous

 • I had been placating
 • you had been placating
 • he|she|it had been placating
 • we had been placating
 • you had been placating
 • they had been placating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes placate në kohët e ardhshme

Future

 • I will placate
 • you will placate
 • he|she|it will placate
 • we will placate
 • you will placate
 • they will placate

Future continuous

 • I will be placating
 • you will be placating
 • he|she|it will be placating
 • we will be placating
 • you will be placating
 • they will be placating

Future perfect

 • I will have placated
 • you will have placated
 • he|she|it will have placated
 • we will have placated
 • you will have placated
 • they will have placated

Future perfect continuous

 • I will have been placating
 • you will have been placating
 • he|she|it will have been placating
 • we will have been placating
 • you will have been placating
 • they will have been placating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen placate

Present participle

 • placating

Past participle

 • placated

Perfect Participle

 • having placated

Imperative në anglisht, për foljen placate

Imperative

 • placate
 • let's placate
 • placate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: await mangle mime philosophise pith placard place plane-table prescind rejoin shrivel