Zgjedhimi i foljes piss në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes piss në anglisht.

Zgjedhimi e foljes piss në kohën e tashme

Present Tense

 • I piss
 • you piss
 • he|she|it pisses
 • we piss
 • you piss
 • they piss

Present Continuous

 • I am pissing
 • you are pissing
 • he|she|it is pissing
 • we are pissing
 • you are pissing
 • they are pissing

Present Perfect

 • I have pissed
 • you have pissed
 • he|she|it has pissed
 • we have pissed
 • you have pissed
 • they have pissed

Present Perfect Continuous

 • I have been pissing
 • you have been pissing
 • he|she|it has been pissing
 • we have been pissing
 • you have been pissing
 • they have been pissing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes piss në kohët e shkuara

Simple past

 • I pissed
 • you pissed
 • he|she|it pissed
 • we pissed
 • you pissed
 • they pissed

Past continuous

 • I was pissing
 • you were pissing
 • he|she|it was pissing
 • we were pissing
 • you were pissing
 • they were pissing

Past perfect

 • I had pissed
 • you had pissed
 • he|she|it had pissed
 • we had pissed
 • you had pissed
 • they had pissed

Past perfect continuous

 • I had been pissing
 • you had been pissing
 • he|she|it had been pissing
 • we had been pissing
 • you had been pissing
 • they had been pissing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes piss në kohët e ardhshme

Future

 • I will piss
 • you will piss
 • he|she|it will piss
 • we will piss
 • you will piss
 • they will piss

Future continuous

 • I will be pissing
 • you will be pissing
 • he|she|it will be pissing
 • we will be pissing
 • you will be pissing
 • they will be pissing

Future perfect

 • I will have pissed
 • you will have pissed
 • he|she|it will have pissed
 • we will have pissed
 • you will have pissed
 • they will have pissed

Future perfect continuous

 • I will have been pissing
 • you will have been pissing
 • he|she|it will have been pissing
 • we will have been pissing
 • you will have been pissing
 • they will have been pissing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen piss

Present participle

 • pissing

Past participle

 • pissed

Perfect Participle

 • having pissed

Imperative në anglisht, për foljen piss

Imperative

 • piss
 • let's piss
 • piss

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: autograph malfunction microfilm pertain pipe pish pistol pity premiere reinforce shout