Zgjedhimi i foljes pirouette në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pirouette në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pirouette në kohën e tashme

Present Tense

 • I pirouette
 • you pirouette
 • he|she|it pirouettes
 • we pirouette
 • you pirouette
 • they pirouette

Present Continuous

 • I am pirouetting
 • you are pirouetting
 • he|she|it is pirouetting
 • we are pirouetting
 • you are pirouetting
 • they are pirouetting

Present Perfect

 • I have pirouetted
 • you have pirouetted
 • he|she|it has pirouetted
 • we have pirouetted
 • you have pirouetted
 • they have pirouetted

Present Perfect Continuous

 • I have been pirouetting
 • you have been pirouetting
 • he|she|it has been pirouetting
 • we have been pirouetting
 • you have been pirouetting
 • they have been pirouetting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pirouette në kohët e shkuara

Simple past

 • I pirouetted
 • you pirouetted
 • he|she|it pirouetted
 • we pirouetted
 • you pirouetted
 • they pirouetted

Past continuous

 • I was pirouetting
 • you were pirouetting
 • he|she|it was pirouetting
 • we were pirouetting
 • you were pirouetting
 • they were pirouetting

Past perfect

 • I had pirouetted
 • you had pirouetted
 • he|she|it had pirouetted
 • we had pirouetted
 • you had pirouetted
 • they had pirouetted

Past perfect continuous

 • I had been pirouetting
 • you had been pirouetting
 • he|she|it had been pirouetting
 • we had been pirouetting
 • you had been pirouetting
 • they had been pirouetting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pirouette në kohët e ardhshme

Future

 • I will pirouette
 • you will pirouette
 • he|she|it will pirouette
 • we will pirouette
 • you will pirouette
 • they will pirouette

Future continuous

 • I will be pirouetting
 • you will be pirouetting
 • he|she|it will be pirouetting
 • we will be pirouetting
 • you will be pirouetting
 • they will be pirouetting

Future perfect

 • I will have pirouetted
 • you will have pirouetted
 • he|she|it will have pirouetted
 • we will have pirouetted
 • you will have pirouetted
 • they will have pirouetted

Future perfect continuous

 • I will have been pirouetting
 • you will have been pirouetting
 • he|she|it will have been pirouetting
 • we will have been pirouetting
 • you will have been pirouetting
 • they will have been pirouetting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pirouette

Present participle

 • pirouetting

Past participle

 • pirouetted

Perfect Participle

 • having pirouetted

Imperative në anglisht, për foljen pirouette

Imperative

 • pirouette
 • let's pirouette
 • pirouette

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: autoclave maladminister microblog perspire pioneer pirate pish pith prelude reincarnate shotgun