Zgjedhimi i foljes pilot në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pilot në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pilot në kohën e tashme

Present Tense

 • I pilot
 • you pilot
 • he|she|it pilots
 • we pilot
 • you pilot
 • they pilot

Present Continuous

 • I am piloting
 • you are piloting
 • he|she|it is piloting
 • we are piloting
 • you are piloting
 • they are piloting

Present Perfect

 • I have piloted
 • you have piloted
 • he|she|it has piloted
 • we have piloted
 • you have piloted
 • they have piloted

Present Perfect Continuous

 • I have been piloting
 • you have been piloting
 • he|she|it has been piloting
 • we have been piloting
 • you have been piloting
 • they have been piloting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pilot në kohët e shkuara

Simple past

 • I piloted
 • you piloted
 • he|she|it piloted
 • we piloted
 • you piloted
 • they piloted

Past continuous

 • I was piloting
 • you were piloting
 • he|she|it was piloting
 • we were piloting
 • you were piloting
 • they were piloting

Past perfect

 • I had piloted
 • you had piloted
 • he|she|it had piloted
 • we had piloted
 • you had piloted
 • they had piloted

Past perfect continuous

 • I had been piloting
 • you had been piloting
 • he|she|it had been piloting
 • we had been piloting
 • you had been piloting
 • they had been piloting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pilot në kohët e ardhshme

Future

 • I will pilot
 • you will pilot
 • he|she|it will pilot
 • we will pilot
 • you will pilot
 • they will pilot

Future continuous

 • I will be piloting
 • you will be piloting
 • he|she|it will be piloting
 • we will be piloting
 • you will be piloting
 • they will be piloting

Future perfect

 • I will have piloted
 • you will have piloted
 • he|she|it will have piloted
 • we will have piloted
 • you will have piloted
 • they will have piloted

Future perfect continuous

 • I will have been piloting
 • you will have been piloting
 • he|she|it will have been piloting
 • we will have been piloting
 • you will have been piloting
 • they will have been piloting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pilot

Present participle

 • piloting

Past participle

 • piloted

Perfect Participle

 • having piloted

Imperative në anglisht, për foljen pilot

Imperative

 • pilot
 • let's pilot
 • pilot

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: attest macerate metabolise perish pilfer pillow pimp pinnacle predetermine regress shock