Zgjedhimi i foljes pestle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pestle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pestle në kohën e tashme

Present Tense

 • I pestle
 • you pestle
 • he|she|it pestles
 • we pestle
 • you pestle
 • they pestle

Present Continuous

 • I am pestling
 • you are pestling
 • he|she|it is pestling
 • we are pestling
 • you are pestling
 • they are pestling

Present Perfect

 • I have pestled
 • you have pestled
 • he|she|it has pestled
 • we have pestled
 • you have pestled
 • they have pestled

Present Perfect Continuous

 • I have been pestling
 • you have been pestling
 • he|she|it has been pestling
 • we have been pestling
 • you have been pestling
 • they have been pestling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pestle në kohët e shkuara

Simple past

 • I pestled
 • you pestled
 • he|she|it pestled
 • we pestled
 • you pestled
 • they pestled

Past continuous

 • I was pestling
 • you were pestling
 • he|she|it was pestling
 • we were pestling
 • you were pestling
 • they were pestling

Past perfect

 • I had pestled
 • you had pestled
 • he|she|it had pestled
 • we had pestled
 • you had pestled
 • they had pestled

Past perfect continuous

 • I had been pestling
 • you had been pestling
 • he|she|it had been pestling
 • we had been pestling
 • you had been pestling
 • they had been pestling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pestle në kohët e ardhshme

Future

 • I will pestle
 • you will pestle
 • he|she|it will pestle
 • we will pestle
 • you will pestle
 • they will pestle

Future continuous

 • I will be pestling
 • you will be pestling
 • he|she|it will be pestling
 • we will be pestling
 • you will be pestling
 • they will be pestling

Future perfect

 • I will have pestled
 • you will have pestled
 • he|she|it will have pestled
 • we will have pestled
 • you will have pestled
 • they will have pestled

Future perfect continuous

 • I will have been pestling
 • you will have been pestling
 • he|she|it will have been pestling
 • we will have been pestling
 • you will have been pestling
 • they will have been pestling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pestle

Present participle

 • pestling

Past participle

 • pestled

Perfect Participle

 • having pestled

Imperative në anglisht, për foljen pestle

Imperative

 • pestle
 • let's pestle
 • pestle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: arm locate masticate patter persuade pester pet philosophize postulate redress shadow