Zgjedhimi i foljes pester në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pester në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pester në kohën e tashme

Present Tense

 • I pester
 • you pester
 • he|she|it pesters
 • we pester
 • you pester
 • they pester

Present Continuous

 • I am pestering
 • you are pestering
 • he|she|it is pestering
 • we are pestering
 • you are pestering
 • they are pestering

Present Perfect

 • I have pestered
 • you have pestered
 • he|she|it has pestered
 • we have pestered
 • you have pestered
 • they have pestered

Present Perfect Continuous

 • I have been pestering
 • you have been pestering
 • he|she|it has been pestering
 • we have been pestering
 • you have been pestering
 • they have been pestering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pester në kohët e shkuara

Simple past

 • I pestered
 • you pestered
 • he|she|it pestered
 • we pestered
 • you pestered
 • they pestered

Past continuous

 • I was pestering
 • you were pestering
 • he|she|it was pestering
 • we were pestering
 • you were pestering
 • they were pestering

Past perfect

 • I had pestered
 • you had pestered
 • he|she|it had pestered
 • we had pestered
 • you had pestered
 • they had pestered

Past perfect continuous

 • I had been pestering
 • you had been pestering
 • he|she|it had been pestering
 • we had been pestering
 • you had been pestering
 • they had been pestering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pester në kohët e ardhshme

Future

 • I will pester
 • you will pester
 • he|she|it will pester
 • we will pester
 • you will pester
 • they will pester

Future continuous

 • I will be pestering
 • you will be pestering
 • he|she|it will be pestering
 • we will be pestering
 • you will be pestering
 • they will be pestering

Future perfect

 • I will have pestered
 • you will have pestered
 • he|she|it will have pestered
 • we will have pestered
 • you will have pestered
 • they will have pestered

Future perfect continuous

 • I will have been pestering
 • you will have been pestering
 • he|she|it will have been pestering
 • we will have been pestering
 • you will have been pestering
 • they will have been pestering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pester

Present participle

 • pestering

Past participle

 • pestered

Perfect Participle

 • having pestered

Imperative në anglisht, për foljen pester

Imperative

 • pester
 • let's pester
 • pester

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: arise localize mastermind patronize perspire pervert pestle philosophise postsync redraw shade