Zgjedhimi i foljes peroxide në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes peroxide në anglisht.

Zgjedhimi e foljes peroxide në kohën e tashme

Present Tense

 • I peroxide
 • you peroxide
 • he|she|it peroxides
 • we peroxide
 • you peroxide
 • they peroxide

Present Continuous

 • I am peroxiding
 • you are peroxiding
 • he|she|it is peroxiding
 • we are peroxiding
 • you are peroxiding
 • they are peroxiding

Present Perfect

 • I have peroxided
 • you have peroxided
 • he|she|it has peroxided
 • we have peroxided
 • you have peroxided
 • they have peroxided

Present Perfect Continuous

 • I have been peroxiding
 • you have been peroxiding
 • he|she|it has been peroxiding
 • we have been peroxiding
 • you have been peroxiding
 • they have been peroxiding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes peroxide në kohët e shkuara

Simple past

 • I peroxided
 • you peroxided
 • he|she|it peroxided
 • we peroxided
 • you peroxided
 • they peroxided

Past continuous

 • I was peroxiding
 • you were peroxiding
 • he|she|it was peroxiding
 • we were peroxiding
 • you were peroxiding
 • they were peroxiding

Past perfect

 • I had peroxided
 • you had peroxided
 • he|she|it had peroxided
 • we had peroxided
 • you had peroxided
 • they had peroxided

Past perfect continuous

 • I had been peroxiding
 • you had been peroxiding
 • he|she|it had been peroxiding
 • we had been peroxiding
 • you had been peroxiding
 • they had been peroxiding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes peroxide në kohët e ardhshme

Future

 • I will peroxide
 • you will peroxide
 • he|she|it will peroxide
 • we will peroxide
 • you will peroxide
 • they will peroxide

Future continuous

 • I will be peroxiding
 • you will be peroxiding
 • he|she|it will be peroxiding
 • we will be peroxiding
 • you will be peroxiding
 • they will be peroxiding

Future perfect

 • I will have peroxided
 • you will have peroxided
 • he|she|it will have peroxided
 • we will have peroxided
 • you will have peroxided
 • they will have peroxided

Future perfect continuous

 • I will have been peroxiding
 • you will have been peroxiding
 • he|she|it will have been peroxiding
 • we will have been peroxiding
 • you will have been peroxiding
 • they will have been peroxiding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen peroxide

Present participle

 • peroxiding

Past participle

 • peroxided

Perfect Participle

 • having peroxided

Imperative në anglisht, për foljen peroxide

Imperative

 • peroxide
 • let's peroxide
 • peroxide

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: apprehend listen marl participate perjure perorate perpend personate port reddle serenade