Zgjedhimi i foljes pay në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pay në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pay në kohën e tashme

Present Tense

 • I pay
 • you pay
 • he|she|it pays
 • we pay
 • you pay
 • they pay

Present Continuous

 • I am paying
 • you are paying
 • he|she|it is paying
 • we are paying
 • you are paying
 • they are paying

Present Perfect

 • I have paid
 • you have paid
 • he|she|it has paid
 • we have paid
 • you have paid
 • they have paid

Present Perfect Continuous

 • I have been paying
 • you have been paying
 • he|she|it has been paying
 • we have been paying
 • you have been paying
 • they have been paying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pay në kohët e shkuara

Simple past

 • I paid
 • you paid
 • he|she|it paid
 • we paid
 • you paid
 • they paid

Past continuous

 • I was paying
 • you were paying
 • he|she|it was paying
 • we were paying
 • you were paying
 • they were paying

Past perfect

 • I had paid
 • you had paid
 • he|she|it had paid
 • we had paid
 • you had paid
 • they had paid

Past perfect continuous

 • I had been paying
 • you had been paying
 • he|she|it had been paying
 • we had been paying
 • you had been paying
 • they had been paying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pay në kohët e ardhshme

Future

 • I will pay
 • you will pay
 • he|she|it will pay
 • we will pay
 • you will pay
 • they will pay

Future continuous

 • I will be paying
 • you will be paying
 • he|she|it will be paying
 • we will be paying
 • you will be paying
 • they will be paying

Future perfect

 • I will have paid
 • you will have paid
 • he|she|it will have paid
 • we will have paid
 • you will have paid
 • they will have paid

Future perfect continuous

 • I will have been paying
 • you will have been paying
 • he|she|it will have been paying
 • we will have been paying
 • you will have been paying
 • they will have been paying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pay

Present participle

 • paying

Past participle

 • paid

Perfect Participle

 • having paid

Imperative në anglisht, për foljen pay

Imperative

 • pay
 • let's pay
 • pay

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: anglicize lessen machine paint pattern pawn peace peculate plug recall sear yield