Zgjedhimi i foljes pagejack në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pagejack në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pagejack në kohën e tashme

Present Tense

 • I pagejack
 • you pagejack
 • he|she|it pagejacks
 • we pagejack
 • you pagejack
 • they pagejack

Present Continuous

 • I am pagejacking
 • you are pagejacking
 • he|she|it is pagejacking
 • we are pagejacking
 • you are pagejacking
 • they are pagejacking

Present Perfect

 • I have pagejacked
 • you have pagejacked
 • he|she|it has pagejacked
 • we have pagejacked
 • you have pagejacked
 • they have pagejacked

Present Perfect Continuous

 • I have been pagejacking
 • you have been pagejacking
 • he|she|it has been pagejacking
 • we have been pagejacking
 • you have been pagejacking
 • they have been pagejacking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pagejack në kohët e shkuara

Simple past

 • I pagejacked
 • you pagejacked
 • he|she|it pagejacked
 • we pagejacked
 • you pagejacked
 • they pagejacked

Past continuous

 • I was pagejacking
 • you were pagejacking
 • he|she|it was pagejacking
 • we were pagejacking
 • you were pagejacking
 • they were pagejacking

Past perfect

 • I had pagejacked
 • you had pagejacked
 • he|she|it had pagejacked
 • we had pagejacked
 • you had pagejacked
 • they had pagejacked

Past perfect continuous

 • I had been pagejacking
 • you had been pagejacking
 • he|she|it had been pagejacking
 • we had been pagejacking
 • you had been pagejacking
 • they had been pagejacking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pagejack në kohët e ardhshme

Future

 • I will pagejack
 • you will pagejack
 • he|she|it will pagejack
 • we will pagejack
 • you will pagejack
 • they will pagejack

Future continuous

 • I will be pagejacking
 • you will be pagejacking
 • he|she|it will be pagejacking
 • we will be pagejacking
 • you will be pagejacking
 • they will be pagejacking

Future perfect

 • I will have pagejacked
 • you will have pagejacked
 • he|she|it will have pagejacked
 • we will have pagejacked
 • you will have pagejacked
 • they will have pagejacked

Future perfect continuous

 • I will have been pagejacking
 • you will have been pagejacking
 • he|she|it will have been pagejacking
 • we will have been pagejacking
 • you will have been pagejacking
 • they will have been pagejacking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pagejack

Present participle

 • pagejacking

Past participle

 • pagejacked

Perfect Participle

 • having pagejacked

Imperative në anglisht, për foljen pagejack

Imperative

 • pagejack
 • let's pagejack
 • pagejack

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: aid labialize liquate overlook packet page-jack paginate pall pike rattoon scat winterfeed