Zgjedhimi i foljes paddle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes paddle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes paddle në kohën e tashme

Present Tense

 • I paddle
 • you paddle
 • he|she|it paddles
 • we paddle
 • you paddle
 • they paddle

Present Continuous

 • I am paddling
 • you are paddling
 • he|she|it is paddling
 • we are paddling
 • you are paddling
 • they are paddling

Present Perfect

 • I have paddled
 • you have paddled
 • he|she|it has paddled
 • we have paddled
 • you have paddled
 • they have paddled

Present Perfect Continuous

 • I have been paddling
 • you have been paddling
 • he|she|it has been paddling
 • we have been paddling
 • you have been paddling
 • they have been paddling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes paddle në kohët e shkuara

Simple past

 • I paddled
 • you paddled
 • he|she|it paddled
 • we paddled
 • you paddled
 • they paddled

Past continuous

 • I was paddling
 • you were paddling
 • he|she|it was paddling
 • we were paddling
 • you were paddling
 • they were paddling

Past perfect

 • I had paddled
 • you had paddled
 • he|she|it had paddled
 • we had paddled
 • you had paddled
 • they had paddled

Past perfect continuous

 • I had been paddling
 • you had been paddling
 • he|she|it had been paddling
 • we had been paddling
 • you had been paddling
 • they had been paddling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes paddle në kohët e ardhshme

Future

 • I will paddle
 • you will paddle
 • he|she|it will paddle
 • we will paddle
 • you will paddle
 • they will paddle

Future continuous

 • I will be paddling
 • you will be paddling
 • he|she|it will be paddling
 • we will be paddling
 • you will be paddling
 • they will be paddling

Future perfect

 • I will have paddled
 • you will have paddled
 • he|she|it will have paddled
 • we will have paddled
 • you will have paddled
 • they will have paddled

Future perfect continuous

 • I will have been paddling
 • you will have been paddling
 • he|she|it will have been paddling
 • we will have been paddling
 • you will have been paddling
 • they will have been paddling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen paddle

Present participle

 • paddling

Past participle

 • paddled

Perfect Participle

 • having paddled

Imperative në anglisht, për foljen paddle

Imperative

 • paddle
 • let's paddle
 • paddle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: agist kowtow lip-sync overlay ozonize pad padlock pal piffle ratiocinate scare winge