Zgjedhimi i foljes overwork në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overwork në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overwork në kohën e tashme

Present Tense

 • I overwork
 • you overwork
 • he|she|it overworks
 • we overwork
 • you overwork
 • they overwork

Present Continuous

 • I am overworking
 • you are overworking
 • he|she|it is overworking
 • we are overworking
 • you are overworking
 • they are overworking

Present Perfect

 • I have overworked
 • you have overworked
 • he|she|it has overworked
 • we have overworked
 • you have overworked
 • they have overworked

Present Perfect Continuous

 • I have been overworking
 • you have been overworking
 • he|she|it has been overworking
 • we have been overworking
 • you have been overworking
 • they have been overworking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overwork në kohët e shkuara

Simple past

 • I overworked
 • you overworked
 • he|she|it overworked
 • we overworked
 • you overworked
 • they overworked

Past continuous

 • I was overworking
 • you were overworking
 • he|she|it was overworking
 • we were overworking
 • you were overworking
 • they were overworking

Past perfect

 • I had overworked
 • you had overworked
 • he|she|it had overworked
 • we had overworked
 • you had overworked
 • they had overworked

Past perfect continuous

 • I had been overworking
 • you had been overworking
 • he|she|it had been overworking
 • we had been overworking
 • you had been overworking
 • they had been overworking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overwork në kohët e ardhshme

Future

 • I will overwork
 • you will overwork
 • he|she|it will overwork
 • we will overwork
 • you will overwork
 • they will overwork

Future continuous

 • I will be overworking
 • you will be overworking
 • he|she|it will be overworking
 • we will be overworking
 • you will be overworking
 • they will be overworking

Future perfect

 • I will have overworked
 • you will have overworked
 • he|she|it will have overworked
 • we will have overworked
 • you will have overworked
 • they will have overworked

Future perfect continuous

 • I will have been overworking
 • you will have been overworking
 • he|she|it will have been overworking
 • we will have been overworking
 • you will have been overworking
 • they will have been overworking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overwork

Present participle

 • overworking

Past participle

 • overworked

Perfect Participle

 • having overworked

Imperative në anglisht, për foljen overwork

Imperative

 • overwork
 • let's overwork
 • overwork

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: affix knacker light overextend overvalue overwinter overwrite oxygenize photoset randomise say wildcat