Zgjedhimi i foljes overthink në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overthink në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overthink në kohën e tashme

Present Tense

 • I overthink
 • you overthink
 • he|she|it overthinks
 • we overthink
 • you overthink
 • they overthink

Present Continuous

 • I am overthinking
 • you are overthinking
 • he|she|it is overthinking
 • we are overthinking
 • you are overthinking
 • they are overthinking

Present Perfect

 • I have overthought
 • you have overthought
 • he|she|it has overthought
 • we have overthought
 • you have overthought
 • they have overthought

Present Perfect Continuous

 • I have been overthinking
 • you have been overthinking
 • he|she|it has been overthinking
 • we have been overthinking
 • you have been overthinking
 • they have been overthinking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overthink në kohët e shkuara

Simple past

 • I overthought
 • you overthought
 • he|she|it overthought
 • we overthought
 • you overthought
 • they overthought

Past continuous

 • I was overthinking
 • you were overthinking
 • he|she|it was overthinking
 • we were overthinking
 • you were overthinking
 • they were overthinking

Past perfect

 • I had overthought
 • you had overthought
 • he|she|it had overthought
 • we had overthought
 • you had overthought
 • they had overthought

Past perfect continuous

 • I had been overthinking
 • you had been overthinking
 • he|she|it had been overthinking
 • we had been overthinking
 • you had been overthinking
 • they had been overthinking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overthink në kohët e ardhshme

Future

 • I will overthink
 • you will overthink
 • he|she|it will overthink
 • we will overthink
 • you will overthink
 • they will overthink

Future continuous

 • I will be overthinking
 • you will be overthinking
 • he|she|it will be overthinking
 • we will be overthinking
 • you will be overthinking
 • they will be overthinking

Future perfect

 • I will have overthought
 • you will have overthought
 • he|she|it will have overthought
 • we will have overthought
 • you will have overthought
 • they will have overthought

Future perfect continuous

 • I will have been overthinking
 • you will have been overthinking
 • he|she|it will have been overthinking
 • we will have been overthinking
 • you will have been overthinking
 • they will have been overthinking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overthink

Present participle

 • overthinking

Past participle

 • overthought

Perfect Participle

 • having overthought

Imperative në anglisht, për foljen overthink

Imperative

 • overthink
 • let's overthink
 • overthink

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: adulterate kid levigate overcrop overstrain overtax overthrow overvalue philosophise raid sashay whitewash