Zgjedhimi i foljes overstep në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overstep në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overstep në kohën e tashme

Present Tense

 • I overstep
 • you overstep
 • he|she|it oversteps
 • we overstep
 • you overstep
 • they overstep

Present Continuous

 • I am overstepping
 • you are overstepping
 • he|she|it is overstepping
 • we are overstepping
 • you are overstepping
 • they are overstepping

Present Perfect

 • I have overstepped
 • you have overstepped
 • he|she|it has overstepped
 • we have overstepped
 • you have overstepped
 • they have overstepped

Present Perfect Continuous

 • I have been overstepping
 • you have been overstepping
 • he|she|it has been overstepping
 • we have been overstepping
 • you have been overstepping
 • they have been overstepping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overstep në kohët e shkuara

Simple past

 • I overstepped
 • you overstepped
 • he|she|it overstepped
 • we overstepped
 • you overstepped
 • they overstepped

Past continuous

 • I was overstepping
 • you were overstepping
 • he|she|it was overstepping
 • we were overstepping
 • you were overstepping
 • they were overstepping

Past perfect

 • I had overstepped
 • you had overstepped
 • he|she|it had overstepped
 • we had overstepped
 • you had overstepped
 • they had overstepped

Past perfect continuous

 • I had been overstepping
 • you had been overstepping
 • he|she|it had been overstepping
 • we had been overstepping
 • you had been overstepping
 • they had been overstepping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overstep në kohët e ardhshme

Future

 • I will overstep
 • you will overstep
 • he|she|it will overstep
 • we will overstep
 • you will overstep
 • they will overstep

Future continuous

 • I will be overstepping
 • you will be overstepping
 • he|she|it will be overstepping
 • we will be overstepping
 • you will be overstepping
 • they will be overstepping

Future perfect

 • I will have overstepped
 • you will have overstepped
 • he|she|it will have overstepped
 • we will have overstepped
 • you will have overstepped
 • they will have overstepped

Future perfect continuous

 • I will have been overstepping
 • you will have been overstepping
 • he|she|it will have been overstepping
 • we will have been overstepping
 • you will have been overstepping
 • they will have been overstepping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overstep

Present participle

 • overstepping

Past participle

 • overstepped

Perfect Participle

 • having overstepped

Imperative në anglisht, për foljen overstep

Imperative

 • overstep
 • let's overstep
 • overstep

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: admire keyboard lesson overbuild oversleep oversteer overstock overthrow pestle radio sandcast whirr