Zgjedhimi i foljes overshoot në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overshoot në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overshoot në kohën e tashme

Present Tense

 • I overshoot
 • you overshoot
 • he|she|it overshoots
 • we overshoot
 • you overshoot
 • they overshoot

Present Continuous

 • I am overshooting
 • you are overshooting
 • he|she|it is overshooting
 • we are overshooting
 • you are overshooting
 • they are overshooting

Present Perfect

 • I have overshot
 • you have overshot
 • he|she|it has overshot
 • we have overshot
 • you have overshot
 • they have overshot

Present Perfect Continuous

 • I have been overshooting
 • you have been overshooting
 • he|she|it has been overshooting
 • we have been overshooting
 • you have been overshooting
 • they have been overshooting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overshoot në kohët e shkuara

Simple past

 • I overshot
 • you overshot
 • he|she|it overshot
 • we overshot
 • you overshot
 • they overshot

Past continuous

 • I was overshooting
 • you were overshooting
 • he|she|it was overshooting
 • we were overshooting
 • you were overshooting
 • they were overshooting

Past perfect

 • I had overshot
 • you had overshot
 • he|she|it had overshot
 • we had overshot
 • you had overshot
 • they had overshot

Past perfect continuous

 • I had been overshooting
 • you had been overshooting
 • he|she|it had been overshooting
 • we had been overshooting
 • you had been overshooting
 • they had been overshooting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overshoot në kohët e ardhshme

Future

 • I will overshoot
 • you will overshoot
 • he|she|it will overshoot
 • we will overshoot
 • you will overshoot
 • they will overshoot

Future continuous

 • I will be overshooting
 • you will be overshooting
 • he|she|it will be overshooting
 • we will be overshooting
 • you will be overshooting
 • they will be overshooting

Future perfect

 • I will have overshot
 • you will have overshot
 • he|she|it will have overshot
 • we will have overshot
 • you will have overshot
 • they will have overshot

Future perfect continuous

 • I will have been overshooting
 • you will have been overshooting
 • he|she|it will have been overshooting
 • we will have been overshooting
 • you will have been overshooting
 • they will have been overshooting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overshoot

Present participle

 • overshooting

Past participle

 • overshot

Perfect Participle

 • having overshot

Imperative në anglisht, për foljen overshoot

Imperative

 • overshoot
 • let's overshoot
 • overshoot

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: adjourn keep legitimate overachieve overscore overshare oversimplify overstock personify race salve whimper