Zgjedhimi i foljes overshare në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overshare në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overshare në kohën e tashme

Present Tense

 • I overshare
 • you overshare
 • he|she|it overshares
 • we overshare
 • you overshare
 • they overshare

Present Continuous

 • I am oversharing
 • you are oversharing
 • he|she|it is oversharing
 • we are oversharing
 • you are oversharing
 • they are oversharing

Present Perfect

 • I have overshared
 • you have overshared
 • he|she|it has overshared
 • we have overshared
 • you have overshared
 • they have overshared

Present Perfect Continuous

 • I have been oversharing
 • you have been oversharing
 • he|she|it has been oversharing
 • we have been oversharing
 • you have been oversharing
 • they have been oversharing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overshare në kohët e shkuara

Simple past

 • I overshared
 • you overshared
 • he|she|it overshared
 • we overshared
 • you overshared
 • they overshared

Past continuous

 • I was oversharing
 • you were oversharing
 • he|she|it was oversharing
 • we were oversharing
 • you were oversharing
 • they were oversharing

Past perfect

 • I had overshared
 • you had overshared
 • he|she|it had overshared
 • we had overshared
 • you had overshared
 • they had overshared

Past perfect continuous

 • I had been oversharing
 • you had been oversharing
 • he|she|it had been oversharing
 • we had been oversharing
 • you had been oversharing
 • they had been oversharing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overshare në kohët e ardhshme

Future

 • I will overshare
 • you will overshare
 • he|she|it will overshare
 • we will overshare
 • you will overshare
 • they will overshare

Future continuous

 • I will be oversharing
 • you will be oversharing
 • he|she|it will be oversharing
 • we will be oversharing
 • you will be oversharing
 • they will be oversharing

Future perfect

 • I will have overshared
 • you will have overshared
 • he|she|it will have overshared
 • we will have overshared
 • you will have overshared
 • they will have overshared

Future perfect continuous

 • I will have been oversharing
 • you will have been oversharing
 • he|she|it will have been oversharing
 • we will have been oversharing
 • you will have been oversharing
 • they will have been oversharing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overshare

Present participle

 • oversharing

Past participle

 • overshared

Perfect Participle

 • having overshared

Imperative në anglisht, për foljen overshare

Imperative

 • overshare
 • let's overshare
 • overshare

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: adjoin keen legislate over-simplify overrun overshadow overshoot overstep personate rabble salvage while