Zgjedhimi i foljes overleap në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overleap në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overleap në kohën e tashme

Present Tense

 • I overleap
 • you overleap
 • he|she|it overleaps
 • we overleap
 • you overleap
 • they overleap

Present Continuous

 • I am overleaping
 • you are overleaping
 • he|she|it is overleaping
 • we are overleaping
 • you are overleaping
 • they are overleaping

Present Perfect

 • I have overleaped
 • you have overleaped
 • he|she|it has overleaped
 • we have overleaped
 • you have overleaped
 • they have overleaped

Present Perfect Continuous

 • I have been overleaping
 • you have been overleaping
 • he|she|it has been overleaping
 • we have been overleaping
 • you have been overleaping
 • they have been overleaping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overleap në kohët e shkuara

Simple past

 • I overleaped
 • you overleaped
 • he|she|it overleaped
 • we overleaped
 • you overleaped
 • they overleaped

Past continuous

 • I was overleaping
 • you were overleaping
 • he|she|it was overleaping
 • we were overleaping
 • you were overleaping
 • they were overleaping

Past perfect

 • I had overleaped
 • you had overleaped
 • he|she|it had overleaped
 • we had overleaped
 • you had overleaped
 • they had overleaped

Past perfect continuous

 • I had been overleaping
 • you had been overleaping
 • he|she|it had been overleaping
 • we had been overleaping
 • you had been overleaping
 • they had been overleaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overleap në kohët e ardhshme

Future

 • I will overleap
 • you will overleap
 • he|she|it will overleap
 • we will overleap
 • you will overleap
 • they will overleap

Future continuous

 • I will be overleaping
 • you will be overleaping
 • he|she|it will be overleaping
 • we will be overleaping
 • you will be overleaping
 • they will be overleaping

Future perfect

 • I will have overleaped
 • you will have overleaped
 • he|she|it will have overleaped
 • we will have overleaped
 • you will have overleaped
 • they will have overleaped

Future perfect continuous

 • I will have been overleaping
 • you will have been overleaping
 • he|she|it will have been overleaping
 • we will have been overleaping
 • you will have been overleaping
 • they will have been overleaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overleap

Present participle

 • overleaping

Past participle

 • overleaped

Perfect Participle

 • having overleaped

Imperative në anglisht, për foljen overleap

Imperative

 • overleap
 • let's overleap
 • overleap

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: acerbate jounce laud outrange overheat overlay overlie overpersuade peptonize quarter rumour welcome