Zgjedhimi i foljes overact në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes overact në anglisht.

Zgjedhimi e foljes overact në kohën e tashme

Present Tense

 • I overact
 • you overact
 • he|she|it overacts
 • we overact
 • you overact
 • they overact

Present Continuous

 • I am overacting
 • you are overacting
 • he|she|it is overacting
 • we are overacting
 • you are overacting
 • they are overacting

Present Perfect

 • I have overacted
 • you have overacted
 • he|she|it has overacted
 • we have overacted
 • you have overacted
 • they have overacted

Present Perfect Continuous

 • I have been overacting
 • you have been overacting
 • he|she|it has been overacting
 • we have been overacting
 • you have been overacting
 • they have been overacting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes overact në kohët e shkuara

Simple past

 • I overacted
 • you overacted
 • he|she|it overacted
 • we overacted
 • you overacted
 • they overacted

Past continuous

 • I was overacting
 • you were overacting
 • he|she|it was overacting
 • we were overacting
 • you were overacting
 • they were overacting

Past perfect

 • I had overacted
 • you had overacted
 • he|she|it had overacted
 • we had overacted
 • you had overacted
 • they had overacted

Past perfect continuous

 • I had been overacting
 • you had been overacting
 • he|she|it had been overacting
 • we had been overacting
 • you had been overacting
 • they had been overacting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes overact në kohët e ardhshme

Future

 • I will overact
 • you will overact
 • he|she|it will overact
 • we will overact
 • you will overact
 • they will overact

Future continuous

 • I will be overacting
 • you will be overacting
 • he|she|it will be overacting
 • we will be overacting
 • you will be overacting
 • they will be overacting

Future perfect

 • I will have overacted
 • you will have overacted
 • he|she|it will have overacted
 • we will have overacted
 • you will have overacted
 • they will have overacted

Future perfect continuous

 • I will have been overacting
 • you will have been overacting
 • he|she|it will have been overacting
 • we will have been overacting
 • you will have been overacting
 • they will have been overacting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen overact

Present participle

 • overacting

Past participle

 • overacted

Perfect Participle

 • having overacted

Imperative në anglisht, për foljen overact

Imperative

 • overact
 • let's overact
 • overact

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: abide jargon kraal originate over-burden overachieve overarch overcall pasteurize pulsate romanticise wanton