Zgjedhimi i foljes old-talk në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes old-talk në anglisht.

Zgjedhimi e foljes old-talk në kohën e tashme

Present Tense

 • I old-talk
 • you old-talk
 • he|she|it old-talks
 • we old-talk
 • you old-talk
 • they old-talk

Present Continuous

 • I am old-talking
 • you are old-talking
 • he|she|it is old-talking
 • we are old-talking
 • you are old-talking
 • they are old-talking

Present Perfect

 • I have old-talked
 • you have old-talked
 • he|she|it has old-talked
 • we have old-talked
 • you have old-talked
 • they have old-talked

Present Perfect Continuous

 • I have been old-talking
 • you have been old-talking
 • he|she|it has been old-talking
 • we have been old-talking
 • you have been old-talking
 • they have been old-talking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes old-talk në kohët e shkuara

Simple past

 • I old-talked
 • you old-talked
 • he|she|it old-talked
 • we old-talked
 • you old-talked
 • they old-talked

Past continuous

 • I was old-talking
 • you were old-talking
 • he|she|it was old-talking
 • we were old-talking
 • you were old-talking
 • they were old-talking

Past perfect

 • I had old-talked
 • you had old-talked
 • he|she|it had old-talked
 • we had old-talked
 • you had old-talked
 • they had old-talked

Past perfect continuous

 • I had been old-talking
 • you had been old-talking
 • he|she|it had been old-talking
 • we had been old-talking
 • you had been old-talking
 • they had been old-talking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes old-talk në kohët e ardhshme

Future

 • I will old-talk
 • you will old-talk
 • he|she|it will old-talk
 • we will old-talk
 • you will old-talk
 • they will old-talk

Future continuous

 • I will be old-talking
 • you will be old-talking
 • he|she|it will be old-talking
 • we will be old-talking
 • you will be old-talking
 • they will be old-talking

Future perfect

 • I will have old-talked
 • you will have old-talked
 • he|she|it will have old-talked
 • we will have old-talked
 • you will have old-talked
 • they will have old-talked

Future perfect continuous

 • I will have been old-talking
 • you will have been old-talking
 • he|she|it will have been old-talking
 • we will have been old-talking
 • you will have been old-talking
 • they will have been old-talking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen old-talk

Present participle

 • old-talking

Past participle

 • old-talked

Perfect Participle

 • having old-talked

Imperative në anglisht, për foljen old-talk

Imperative

 • old-talk
 • let's old-talk
 • old-talk

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: interlock jib nip offprint okay omen opiate oversubscribe prewash retrain vellicate