Zgjedhimi i foljes obfuscate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes obfuscate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes obfuscate në kohën e tashme

Present Tense

 • I obfuscate
 • you obfuscate
 • he|she|it obfuscates
 • we obfuscate
 • you obfuscate
 • they obfuscate

Present Continuous

 • I am obfuscating
 • you are obfuscating
 • he|she|it is obfuscating
 • we are obfuscating
 • you are obfuscating
 • they are obfuscating

Present Perfect

 • I have obfuscated
 • you have obfuscated
 • he|she|it has obfuscated
 • we have obfuscated
 • you have obfuscated
 • they have obfuscated

Present Perfect Continuous

 • I have been obfuscating
 • you have been obfuscating
 • he|she|it has been obfuscating
 • we have been obfuscating
 • you have been obfuscating
 • they have been obfuscating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes obfuscate në kohët e shkuara

Simple past

 • I obfuscated
 • you obfuscated
 • he|she|it obfuscated
 • we obfuscated
 • you obfuscated
 • they obfuscated

Past continuous

 • I was obfuscating
 • you were obfuscating
 • he|she|it was obfuscating
 • we were obfuscating
 • you were obfuscating
 • they were obfuscating

Past perfect

 • I had obfuscated
 • you had obfuscated
 • he|she|it had obfuscated
 • we had obfuscated
 • you had obfuscated
 • they had obfuscated

Past perfect continuous

 • I had been obfuscating
 • you had been obfuscating
 • he|she|it had been obfuscating
 • we had been obfuscating
 • you had been obfuscating
 • they had been obfuscating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes obfuscate në kohët e ardhshme

Future

 • I will obfuscate
 • you will obfuscate
 • he|she|it will obfuscate
 • we will obfuscate
 • you will obfuscate
 • they will obfuscate

Future continuous

 • I will be obfuscating
 • you will be obfuscating
 • he|she|it will be obfuscating
 • we will be obfuscating
 • you will be obfuscating
 • they will be obfuscating

Future perfect

 • I will have obfuscated
 • you will have obfuscated
 • he|she|it will have obfuscated
 • we will have obfuscated
 • you will have obfuscated
 • they will have obfuscated

Future perfect continuous

 • I will have been obfuscating
 • you will have been obfuscating
 • he|she|it will have been obfuscating
 • we will have been obfuscating
 • you will have been obfuscating
 • they will have been obfuscating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen obfuscate

Present participle

 • obfuscating

Past participle

 • obfuscated

Perfect Participle

 • having obfuscated

Imperative në anglisht, për foljen obfuscate

Imperative

 • obfuscate
 • let's obfuscate
 • obfuscate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: instill itch nasalize nurse obey object obsecrate overlive premiere resorb urinate