Zgjedhimi i foljes nuke në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes nuke në anglisht.

Zgjedhimi e foljes nuke në kohën e tashme

Present Tense

 • I nuke
 • you nuke
 • he|she|it nukes
 • we nuke
 • you nuke
 • they nuke

Present Continuous

 • I am nuking
 • you are nuking
 • he|she|it is nuking
 • we are nuking
 • you are nuking
 • they are nuking

Present Perfect

 • I have nuked
 • you have nuked
 • he|she|it has nuked
 • we have nuked
 • you have nuked
 • they have nuked

Present Perfect Continuous

 • I have been nuking
 • you have been nuking
 • he|she|it has been nuking
 • we have been nuking
 • you have been nuking
 • they have been nuking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes nuke në kohët e shkuara

Simple past

 • I nuked
 • you nuked
 • he|she|it nuked
 • we nuked
 • you nuked
 • they nuked

Past continuous

 • I was nuking
 • you were nuking
 • he|she|it was nuking
 • we were nuking
 • you were nuking
 • they were nuking

Past perfect

 • I had nuked
 • you had nuked
 • he|she|it had nuked
 • we had nuked
 • you had nuked
 • they had nuked

Past perfect continuous

 • I had been nuking
 • you had been nuking
 • he|she|it had been nuking
 • we had been nuking
 • you had been nuking
 • they had been nuking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes nuke në kohët e ardhshme

Future

 • I will nuke
 • you will nuke
 • he|she|it will nuke
 • we will nuke
 • you will nuke
 • they will nuke

Future continuous

 • I will be nuking
 • you will be nuking
 • he|she|it will be nuking
 • we will be nuking
 • you will be nuking
 • they will be nuking

Future perfect

 • I will have nuked
 • you will have nuked
 • he|she|it will have nuked
 • we will have nuked
 • you will have nuked
 • they will have nuked

Future perfect continuous

 • I will have been nuking
 • you will have been nuking
 • he|she|it will have been nuking
 • we will have been nuking
 • you will have been nuking
 • they will have been nuking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen nuke

Present participle

 • nuking

Past participle

 • nuked

Perfect Participle

 • having nuked

Imperative në anglisht, për foljen nuke

Imperative

 • nuke
 • let's nuke
 • nuke

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: insphere irrigate name-check note nudge nullify obelize overhang preface reside upskill