Zgjedhimi i foljes negotiate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes negotiate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes negotiate në kohën e tashme

Present Tense

 • I negotiate
 • you negotiate
 • he|she|it negotiates
 • we negotiate
 • you negotiate
 • they negotiate

Present Continuous

 • I am negotiating
 • you are negotiating
 • he|she|it is negotiating
 • we are negotiating
 • you are negotiating
 • they are negotiating

Present Perfect

 • I have negotiated
 • you have negotiated
 • he|she|it has negotiated
 • we have negotiated
 • you have negotiated
 • they have negotiated

Present Perfect Continuous

 • I have been negotiating
 • you have been negotiating
 • he|she|it has been negotiating
 • we have been negotiating
 • you have been negotiating
 • they have been negotiating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes negotiate në kohët e shkuara

Simple past

 • I negotiated
 • you negotiated
 • he|she|it negotiated
 • we negotiated
 • you negotiated
 • they negotiated

Past continuous

 • I was negotiating
 • you were negotiating
 • he|she|it was negotiating
 • we were negotiating
 • you were negotiating
 • they were negotiating

Past perfect

 • I had negotiated
 • you had negotiated
 • he|she|it had negotiated
 • we had negotiated
 • you had negotiated
 • they had negotiated

Past perfect continuous

 • I had been negotiating
 • you had been negotiating
 • he|she|it had been negotiating
 • we had been negotiating
 • you had been negotiating
 • they had been negotiating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes negotiate në kohët e ardhshme

Future

 • I will negotiate
 • you will negotiate
 • he|she|it will negotiate
 • we will negotiate
 • you will negotiate
 • they will negotiate

Future continuous

 • I will be negotiating
 • you will be negotiating
 • he|she|it will be negotiating
 • we will be negotiating
 • you will be negotiating
 • they will be negotiating

Future perfect

 • I will have negotiated
 • you will have negotiated
 • he|she|it will have negotiated
 • we will have negotiated
 • you will have negotiated
 • they will have negotiated

Future perfect continuous

 • I will have been negotiating
 • you will have been negotiating
 • he|she|it will have been negotiating
 • we will have been negotiating
 • you will have been negotiating
 • they will have been negotiating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen negotiate

Present participle

 • negotiating

Past participle

 • negotiated

Perfect Participle

 • having negotiated

Imperative në anglisht, për foljen negotiate

Imperative

 • negotiate
 • let's negotiate
 • negotiate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: influence interwork mountebank necklace neglect neigh neuter outweigh pour replenish unsteel