Zgjedhimi i foljes murdabad në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes murdabad në anglisht.

Zgjedhimi e foljes murdabad në kohën e tashme

Present Tense

 • I murdabad
 • you murdabad
 • he|she|it murdabads
 • we murdabad
 • you murdabad
 • they murdabad

Present Continuous

 • I am murdabading
 • you are murdabading
 • he|she|it is murdabading
 • we are murdabading
 • you are murdabading
 • they are murdabading

Present Perfect

 • I have murdabaded
 • you have murdabaded
 • he|she|it has murdabaded
 • we have murdabaded
 • you have murdabaded
 • they have murdabaded

Present Perfect Continuous

 • I have been murdabading
 • you have been murdabading
 • he|she|it has been murdabading
 • we have been murdabading
 • you have been murdabading
 • they have been murdabading

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes murdabad në kohët e shkuara

Simple past

 • I murdabaded
 • you murdabaded
 • he|she|it murdabaded
 • we murdabaded
 • you murdabaded
 • they murdabaded

Past continuous

 • I was murdabading
 • you were murdabading
 • he|she|it was murdabading
 • we were murdabading
 • you were murdabading
 • they were murdabading

Past perfect

 • I had murdabaded
 • you had murdabaded
 • he|she|it had murdabaded
 • we had murdabaded
 • you had murdabaded
 • they had murdabaded

Past perfect continuous

 • I had been murdabading
 • you had been murdabading
 • he|she|it had been murdabading
 • we had been murdabading
 • you had been murdabading
 • they had been murdabading

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes murdabad në kohët e ardhshme

Future

 • I will murdabad
 • you will murdabad
 • he|she|it will murdabad
 • we will murdabad
 • you will murdabad
 • they will murdabad

Future continuous

 • I will be murdabading
 • you will be murdabading
 • he|she|it will be murdabading
 • we will be murdabading
 • you will be murdabading
 • they will be murdabading

Future perfect

 • I will have murdabaded
 • you will have murdabaded
 • he|she|it will have murdabaded
 • we will have murdabaded
 • you will have murdabaded
 • they will have murdabaded

Future perfect continuous

 • I will have been murdabading
 • you will have been murdabading
 • he|she|it will have been murdabading
 • we will have been murdabading
 • you will have been murdabading
 • they will have been murdabading

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen murdabad

Present participle

 • murdabading

Past participle

 • murdabaded

Perfect Participle

 • having murdabaded

Imperative në anglisht, për foljen murdabad

Imperative

 • murdabad
 • let's murdabad
 • murdabad

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: incentivize interbreed modernise mumble munition murder mutate outcross pollinate remake unionize