Zgjedhimi i foljes munition në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes munition në anglisht.

Zgjedhimi e foljes munition në kohën e tashme

Present Tense

 • I munition
 • you munition
 • he|she|it munitions
 • we munition
 • you munition
 • they munition

Present Continuous

 • I am munitioning
 • you are munitioning
 • he|she|it is munitioning
 • we are munitioning
 • you are munitioning
 • they are munitioning

Present Perfect

 • I have munitioned
 • you have munitioned
 • he|she|it has munitioned
 • we have munitioned
 • you have munitioned
 • they have munitioned

Present Perfect Continuous

 • I have been munitioning
 • you have been munitioning
 • he|she|it has been munitioning
 • we have been munitioning
 • you have been munitioning
 • they have been munitioning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes munition në kohët e shkuara

Simple past

 • I munitioned
 • you munitioned
 • he|she|it munitioned
 • we munitioned
 • you munitioned
 • they munitioned

Past continuous

 • I was munitioning
 • you were munitioning
 • he|she|it was munitioning
 • we were munitioning
 • you were munitioning
 • they were munitioning

Past perfect

 • I had munitioned
 • you had munitioned
 • he|she|it had munitioned
 • we had munitioned
 • you had munitioned
 • they had munitioned

Past perfect continuous

 • I had been munitioning
 • you had been munitioning
 • he|she|it had been munitioning
 • we had been munitioning
 • you had been munitioning
 • they had been munitioning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes munition në kohët e ardhshme

Future

 • I will munition
 • you will munition
 • he|she|it will munition
 • we will munition
 • you will munition
 • they will munition

Future continuous

 • I will be munitioning
 • you will be munitioning
 • he|she|it will be munitioning
 • we will be munitioning
 • you will be munitioning
 • they will be munitioning

Future perfect

 • I will have munitioned
 • you will have munitioned
 • he|she|it will have munitioned
 • we will have munitioned
 • you will have munitioned
 • they will have munitioned

Future perfect continuous

 • I will have been munitioning
 • you will have been munitioning
 • he|she|it will have been munitioning
 • we will have been munitioning
 • you will have been munitioning
 • they will have been munitioning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen munition

Present participle

 • munitioning

Past participle

 • munitioned

Perfect Participle

 • having munitioned

Imperative në anglisht, për foljen munition

Imperative

 • munition
 • let's munition
 • munition

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: incentivise interact moderate multitask municipalize murdabad muster outcrop pollard remainder unionise