Zgjedhimi i foljes mountebank në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes mountebank në anglisht.

Zgjedhimi e foljes mountebank në kohën e tashme

Present Tense

 • I mountebank
 • you mountebank
 • he|she|it mountebanks
 • we mountebank
 • you mountebank
 • they mountebank

Present Continuous

 • I am mountebanking
 • you are mountebanking
 • he|she|it is mountebanking
 • we are mountebanking
 • you are mountebanking
 • they are mountebanking

Present Perfect

 • I have mountebanked
 • you have mountebanked
 • he|she|it has mountebanked
 • we have mountebanked
 • you have mountebanked
 • they have mountebanked

Present Perfect Continuous

 • I have been mountebanking
 • you have been mountebanking
 • he|she|it has been mountebanking
 • we have been mountebanking
 • you have been mountebanking
 • they have been mountebanking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes mountebank në kohët e shkuara

Simple past

 • I mountebanked
 • you mountebanked
 • he|she|it mountebanked
 • we mountebanked
 • you mountebanked
 • they mountebanked

Past continuous

 • I was mountebanking
 • you were mountebanking
 • he|she|it was mountebanking
 • we were mountebanking
 • you were mountebanking
 • they were mountebanking

Past perfect

 • I had mountebanked
 • you had mountebanked
 • he|she|it had mountebanked
 • we had mountebanked
 • you had mountebanked
 • they had mountebanked

Past perfect continuous

 • I had been mountebanking
 • you had been mountebanking
 • he|she|it had been mountebanking
 • we had been mountebanking
 • you had been mountebanking
 • they had been mountebanking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes mountebank në kohët e ardhshme

Future

 • I will mountebank
 • you will mountebank
 • he|she|it will mountebank
 • we will mountebank
 • you will mountebank
 • they will mountebank

Future continuous

 • I will be mountebanking
 • you will be mountebanking
 • he|she|it will be mountebanking
 • we will be mountebanking
 • you will be mountebanking
 • they will be mountebanking

Future perfect

 • I will have mountebanked
 • you will have mountebanked
 • he|she|it will have mountebanked
 • we will have mountebanked
 • you will have mountebanked
 • they will have mountebanked

Future perfect continuous

 • I will have been mountebanking
 • you will have been mountebanking
 • he|she|it will have been mountebanking
 • we will have been mountebanking
 • you will have been mountebanking
 • they will have been mountebanking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen mountebank

Present participle

 • mountebanking

Past participle

 • mountebanked

Perfect Participle

 • having mountebanked

Imperative në anglisht, për foljen mountebank

Imperative

 • mountebank
 • let's mountebank
 • mountebank

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: impound insphere mission mottle mountaineer mourn muddle orb plunk reject undo