Zgjedhimi i foljes mound në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes mound në anglisht.

Zgjedhimi e foljes mound në kohën e tashme

Present Tense

 • I mound
 • you mound
 • he|she|it mounds
 • we mound
 • you mound
 • they mound

Present Continuous

 • I am mounding
 • you are mounding
 • he|she|it is mounding
 • we are mounding
 • you are mounding
 • they are mounding

Present Perfect

 • I have mounded
 • you have mounded
 • he|she|it has mounded
 • we have mounded
 • you have mounded
 • they have mounded

Present Perfect Continuous

 • I have been mounding
 • you have been mounding
 • he|she|it has been mounding
 • we have been mounding
 • you have been mounding
 • they have been mounding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes mound në kohët e shkuara

Simple past

 • I mounded
 • you mounded
 • he|she|it mounded
 • we mounded
 • you mounded
 • they mounded

Past continuous

 • I was mounding
 • you were mounding
 • he|she|it was mounding
 • we were mounding
 • you were mounding
 • they were mounding

Past perfect

 • I had mounded
 • you had mounded
 • he|she|it had mounded
 • we had mounded
 • you had mounded
 • they had mounded

Past perfect continuous

 • I had been mounding
 • you had been mounding
 • he|she|it had been mounding
 • we had been mounding
 • you had been mounding
 • they had been mounding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes mound në kohët e ardhshme

Future

 • I will mound
 • you will mound
 • he|she|it will mound
 • we will mound
 • you will mound
 • they will mound

Future continuous

 • I will be mounding
 • you will be mounding
 • he|she|it will be mounding
 • we will be mounding
 • you will be mounding
 • they will be mounding

Future perfect

 • I will have mounded
 • you will have mounded
 • he|she|it will have mounded
 • we will have mounded
 • you will have mounded
 • they will have mounded

Future perfect continuous

 • I will have been mounding
 • you will have been mounding
 • he|she|it will have been mounding
 • we will have been mounding
 • you will have been mounding
 • they will have been mounding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen mound

Present participle

 • mounding

Past participle

 • mounded

Perfect Participle

 • having mounded

Imperative në anglisht, për foljen mound

Imperative

 • mound
 • let's mound
 • mound

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: importune insoul miss motive moult mount muckamuck optimize plump reissue undervalue