Zgjedhimi i foljes motorize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes motorize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes motorize në kohën e tashme

Present Tense

 • I motorize
 • you motorize
 • he|she|it motorizes
 • we motorize
 • you motorize
 • they motorize

Present Continuous

 • I am motorizing
 • you are motorizing
 • he|she|it is motorizing
 • we are motorizing
 • you are motorizing
 • they are motorizing

Present Perfect

 • I have motorized
 • you have motorized
 • he|she|it has motorized
 • we have motorized
 • you have motorized
 • they have motorized

Present Perfect Continuous

 • I have been motorizing
 • you have been motorizing
 • he|she|it has been motorizing
 • we have been motorizing
 • you have been motorizing
 • they have been motorizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes motorize në kohët e shkuara

Simple past

 • I motorized
 • you motorized
 • he|she|it motorized
 • we motorized
 • you motorized
 • they motorized

Past continuous

 • I was motorizing
 • you were motorizing
 • he|she|it was motorizing
 • we were motorizing
 • you were motorizing
 • they were motorizing

Past perfect

 • I had motorized
 • you had motorized
 • he|she|it had motorized
 • we had motorized
 • you had motorized
 • they had motorized

Past perfect continuous

 • I had been motorizing
 • you had been motorizing
 • he|she|it had been motorizing
 • we had been motorizing
 • you had been motorizing
 • they had been motorizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes motorize në kohët e ardhshme

Future

 • I will motorize
 • you will motorize
 • he|she|it will motorize
 • we will motorize
 • you will motorize
 • they will motorize

Future continuous

 • I will be motorizing
 • you will be motorizing
 • he|she|it will be motorizing
 • we will be motorizing
 • you will be motorizing
 • they will be motorizing

Future perfect

 • I will have motorized
 • you will have motorized
 • he|she|it will have motorized
 • we will have motorized
 • you will have motorized
 • they will have motorized

Future perfect continuous

 • I will have been motorizing
 • you will have been motorizing
 • he|she|it will have been motorizing
 • we will have been motorizing
 • you will have been motorizing
 • they will have been motorizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen motorize

Present participle

 • motorizing

Past participle

 • motorized

Perfect Participle

 • having motorized

Imperative në anglisht, për foljen motorize

Imperative

 • motorize
 • let's motorize
 • motorize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: implode inshrine misread mothball motor mottle mouse oppress pluck reinterpret understate