Zgjedhimi i foljes motivate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes motivate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes motivate në kohën e tashme

Present Tense

 • I motivate
 • you motivate
 • he|she|it motivates
 • we motivate
 • you motivate
 • they motivate

Present Continuous

 • I am motivating
 • you are motivating
 • he|she|it is motivating
 • we are motivating
 • you are motivating
 • they are motivating

Present Perfect

 • I have motivated
 • you have motivated
 • he|she|it has motivated
 • we have motivated
 • you have motivated
 • they have motivated

Present Perfect Continuous

 • I have been motivating
 • you have been motivating
 • he|she|it has been motivating
 • we have been motivating
 • you have been motivating
 • they have been motivating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes motivate në kohët e shkuara

Simple past

 • I motivated
 • you motivated
 • he|she|it motivated
 • we motivated
 • you motivated
 • they motivated

Past continuous

 • I was motivating
 • you were motivating
 • he|she|it was motivating
 • we were motivating
 • you were motivating
 • they were motivating

Past perfect

 • I had motivated
 • you had motivated
 • he|she|it had motivated
 • we had motivated
 • you had motivated
 • they had motivated

Past perfect continuous

 • I had been motivating
 • you had been motivating
 • he|she|it had been motivating
 • we had been motivating
 • you had been motivating
 • they had been motivating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes motivate në kohët e ardhshme

Future

 • I will motivate
 • you will motivate
 • he|she|it will motivate
 • we will motivate
 • you will motivate
 • they will motivate

Future continuous

 • I will be motivating
 • you will be motivating
 • he|she|it will be motivating
 • we will be motivating
 • you will be motivating
 • they will be motivating

Future perfect

 • I will have motivated
 • you will have motivated
 • he|she|it will have motivated
 • we will have motivated
 • you will have motivated
 • they will have motivated

Future perfect continuous

 • I will have been motivating
 • you will have been motivating
 • he|she|it will have been motivating
 • we will have been motivating
 • you will have been motivating
 • they will have been motivating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen motivate

Present participle

 • motivating

Past participle

 • motivated

Perfect Participle

 • having motivated

Imperative në anglisht, për foljen motivate

Imperative

 • motivate
 • let's motivate
 • motivate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: implead inseminate misprize mortise motion motive mountaineer opine plot reinstate undersign