Zgjedhimi i foljes molder në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes molder në anglisht.

Zgjedhimi e foljes molder në kohën e tashme

Present Tense

 • I molder
 • you molder
 • he|she|it molders
 • we molder
 • you molder
 • they molder

Present Continuous

 • I am moldering
 • you are moldering
 • he|she|it is moldering
 • we are moldering
 • you are moldering
 • they are moldering

Present Perfect

 • I have moldered
 • you have moldered
 • he|she|it has moldered
 • we have moldered
 • you have moldered
 • they have moldered

Present Perfect Continuous

 • I have been moldering
 • you have been moldering
 • he|she|it has been moldering
 • we have been moldering
 • you have been moldering
 • they have been moldering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes molder në kohët e shkuara

Simple past

 • I moldered
 • you moldered
 • he|she|it moldered
 • we moldered
 • you moldered
 • they moldered

Past continuous

 • I was moldering
 • you were moldering
 • he|she|it was moldering
 • we were moldering
 • you were moldering
 • they were moldering

Past perfect

 • I had moldered
 • you had moldered
 • he|she|it had moldered
 • we had moldered
 • you had moldered
 • they had moldered

Past perfect continuous

 • I had been moldering
 • you had been moldering
 • he|she|it had been moldering
 • we had been moldering
 • you had been moldering
 • they had been moldering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes molder në kohët e ardhshme

Future

 • I will molder
 • you will molder
 • he|she|it will molder
 • we will molder
 • you will molder
 • they will molder

Future continuous

 • I will be moldering
 • you will be moldering
 • he|she|it will be moldering
 • we will be moldering
 • you will be moldering
 • they will be moldering

Future perfect

 • I will have moldered
 • you will have moldered
 • he|she|it will have moldered
 • we will have moldered
 • you will have moldered
 • they will have moldered

Future perfect continuous

 • I will have been moldering
 • you will have been moldering
 • he|she|it will have been moldering
 • we will have been moldering
 • you will have been moldering
 • they will have been moldering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen molder

Present participle

 • moldering

Past participle

 • moldered

Perfect Participle

 • having moldered

Imperative në anglisht, për foljen molder

Imperative

 • molder
 • let's molder
 • molder

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: imbue ingather misconceive mohammedanize mold molest monopolise obtund plagiarize refund underact