Zgjedhimi i foljes modge në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes modge në anglisht.

Zgjedhimi e foljes modge në kohën e tashme

Present Tense

 • I modge
 • you modge
 • he|she|it modges
 • we modge
 • you modge
 • they modge

Present Continuous

 • I am modging
 • you are modging
 • he|she|it is modging
 • we are modging
 • you are modging
 • they are modging

Present Perfect

 • I have modged
 • you have modged
 • he|she|it has modged
 • we have modged
 • you have modged
 • they have modged

Present Perfect Continuous

 • I have been modging
 • you have been modging
 • he|she|it has been modging
 • we have been modging
 • you have been modging
 • they have been modging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes modge në kohët e shkuara

Simple past

 • I modged
 • you modged
 • he|she|it modged
 • we modged
 • you modged
 • they modged

Past continuous

 • I was modging
 • you were modging
 • he|she|it was modging
 • we were modging
 • you were modging
 • they were modging

Past perfect

 • I had modged
 • you had modged
 • he|she|it had modged
 • we had modged
 • you had modged
 • they had modged

Past perfect continuous

 • I had been modging
 • you had been modging
 • he|she|it had been modging
 • we had been modging
 • you had been modging
 • they had been modging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes modge në kohët e ardhshme

Future

 • I will modge
 • you will modge
 • he|she|it will modge
 • we will modge
 • you will modge
 • they will modge

Future continuous

 • I will be modging
 • you will be modging
 • he|she|it will be modging
 • we will be modging
 • you will be modging
 • they will be modging

Future perfect

 • I will have modged
 • you will have modged
 • he|she|it will have modged
 • we will have modged
 • you will have modged
 • they will have modged

Future perfect continuous

 • I will have been modging
 • you will have been modging
 • he|she|it will have been modging
 • we will have been modging
 • you will have been modging
 • they will have been modging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen modge

Present participle

 • modging

Past participle

 • modged

Perfect Participle

 • having modged

Imperative në anglisht, për foljen modge

Imperative

 • modge
 • let's modge
 • modge

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: illuminate inflate misadvise mobilise modernize modify molder obscure pitterpatter reforest unclose