Zgjedhimi i foljes misshape në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes misshape në anglisht.

Zgjedhimi e foljes misshape në kohën e tashme

Present Tense

 • I misshape
 • you misshape
 • he|she|it misshapes
 • we misshape
 • you misshape
 • they misshape

Present Continuous

 • I am misshaping
 • you are misshaping
 • he|she|it is misshaping
 • we are misshaping
 • you are misshaping
 • they are misshaping

Present Perfect

 • I have misshaped
 • you have misshaped
 • he|she|it has misshaped
 • we have misshaped
 • you have misshaped
 • they have misshaped

Present Perfect Continuous

 • I have been misshaping
 • you have been misshaping
 • he|she|it has been misshaping
 • we have been misshaping
 • you have been misshaping
 • they have been misshaping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes misshape në kohët e shkuara

Simple past

 • I misshaped
 • you misshaped
 • he|she|it misshaped
 • we misshaped
 • you misshaped
 • they misshaped

Past continuous

 • I was misshaping
 • you were misshaping
 • he|she|it was misshaping
 • we were misshaping
 • you were misshaping
 • they were misshaping

Past perfect

 • I had misshaped
 • you had misshaped
 • he|she|it had misshaped
 • we had misshaped
 • you had misshaped
 • they had misshaped

Past perfect continuous

 • I had been misshaping
 • you had been misshaping
 • he|she|it had been misshaping
 • we had been misshaping
 • you had been misshaping
 • they had been misshaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes misshape në kohët e ardhshme

Future

 • I will misshape
 • you will misshape
 • he|she|it will misshape
 • we will misshape
 • you will misshape
 • they will misshape

Future continuous

 • I will be misshaping
 • you will be misshaping
 • he|she|it will be misshaping
 • we will be misshaping
 • you will be misshaping
 • they will be misshaping

Future perfect

 • I will have misshaped
 • you will have misshaped
 • he|she|it will have misshaped
 • we will have misshaped
 • you will have misshaped
 • they will have misshaped

Future perfect continuous

 • I will have been misshaping
 • you will have been misshaping
 • he|she|it will have been misshaping
 • we will have been misshaping
 • you will have been misshaping
 • they will have been misshaping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen misshape

Present participle

 • misshaping

Past participle

 • misshaped

Perfect Participle

 • having misshaped

Imperative në anglisht, për foljen misshape

Imperative

 • misshape
 • let's misshape
 • misshape

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: hypersensitize indenture middle misread missell mission mistranslate notarize pilot reeducate typewrite