Zgjedhimi i foljes misplace në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes misplace në anglisht.

Zgjedhimi e foljes misplace në kohën e tashme

Present Tense

 • I misplace
 • you misplace
 • he|she|it misplaces
 • we misplace
 • you misplace
 • they misplace

Present Continuous

 • I am misplacing
 • you are misplacing
 • he|she|it is misplacing
 • we are misplacing
 • you are misplacing
 • they are misplacing

Present Perfect

 • I have misplaced
 • you have misplaced
 • he|she|it has misplaced
 • we have misplaced
 • you have misplaced
 • they have misplaced

Present Perfect Continuous

 • I have been misplacing
 • you have been misplacing
 • he|she|it has been misplacing
 • we have been misplacing
 • you have been misplacing
 • they have been misplacing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes misplace në kohët e shkuara

Simple past

 • I misplaced
 • you misplaced
 • he|she|it misplaced
 • we misplaced
 • you misplaced
 • they misplaced

Past continuous

 • I was misplacing
 • you were misplacing
 • he|she|it was misplacing
 • we were misplacing
 • you were misplacing
 • they were misplacing

Past perfect

 • I had misplaced
 • you had misplaced
 • he|she|it had misplaced
 • we had misplaced
 • you had misplaced
 • they had misplaced

Past perfect continuous

 • I had been misplacing
 • you had been misplacing
 • he|she|it had been misplacing
 • we had been misplacing
 • you had been misplacing
 • they had been misplacing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes misplace në kohët e ardhshme

Future

 • I will misplace
 • you will misplace
 • he|she|it will misplace
 • we will misplace
 • you will misplace
 • they will misplace

Future continuous

 • I will be misplacing
 • you will be misplacing
 • he|she|it will be misplacing
 • we will be misplacing
 • you will be misplacing
 • they will be misplacing

Future perfect

 • I will have misplaced
 • you will have misplaced
 • he|she|it will have misplaced
 • we will have misplaced
 • you will have misplaced
 • they will have misplaced

Future perfect continuous

 • I will have been misplacing
 • you will have been misplacing
 • he|she|it will have been misplacing
 • we will have been misplacing
 • you will have been misplacing
 • they will have been misplacing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen misplace

Present participle

 • misplacing

Past participle

 • misplaced

Perfect Participle

 • having misplaced

Imperative në anglisht, për foljen misplace

Imperative

 • misplace
 • let's misplace
 • misplace

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: husk incrassate metricate miskey misname misplay misrule noise pig redistribute twine