Zgjedhimi i foljes misconceive në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes misconceive në anglisht.

Zgjedhimi e foljes misconceive në kohën e tashme

Present Tense

 • I misconceive
 • you misconceive
 • he|she|it misconceives
 • we misconceive
 • you misconceive
 • they misconceive

Present Continuous

 • I am misconceiving
 • you are misconceiving
 • he|she|it is misconceiving
 • we are misconceiving
 • you are misconceiving
 • they are misconceiving

Present Perfect

 • I have misconceived
 • you have misconceived
 • he|she|it has misconceived
 • we have misconceived
 • you have misconceived
 • they have misconceived

Present Perfect Continuous

 • I have been misconceiving
 • you have been misconceiving
 • he|she|it has been misconceiving
 • we have been misconceiving
 • you have been misconceiving
 • they have been misconceiving

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes misconceive në kohët e shkuara

Simple past

 • I misconceived
 • you misconceived
 • he|she|it misconceived
 • we misconceived
 • you misconceived
 • they misconceived

Past continuous

 • I was misconceiving
 • you were misconceiving
 • he|she|it was misconceiving
 • we were misconceiving
 • you were misconceiving
 • they were misconceiving

Past perfect

 • I had misconceived
 • you had misconceived
 • he|she|it had misconceived
 • we had misconceived
 • you had misconceived
 • they had misconceived

Past perfect continuous

 • I had been misconceiving
 • you had been misconceiving
 • he|she|it had been misconceiving
 • we had been misconceiving
 • you had been misconceiving
 • they had been misconceiving

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes misconceive në kohët e ardhshme

Future

 • I will misconceive
 • you will misconceive
 • he|she|it will misconceive
 • we will misconceive
 • you will misconceive
 • they will misconceive

Future continuous

 • I will be misconceiving
 • you will be misconceiving
 • he|she|it will be misconceiving
 • we will be misconceiving
 • you will be misconceiving
 • they will be misconceiving

Future perfect

 • I will have misconceived
 • you will have misconceived
 • he|she|it will have misconceived
 • we will have misconceived
 • you will have misconceived
 • they will have misconceived

Future perfect continuous

 • I will have been misconceiving
 • you will have been misconceiving
 • he|she|it will have been misconceiving
 • we will have been misconceiving
 • you will have been misconceiving
 • they will have been misconceiving

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen misconceive

Present participle

 • misconceiving

Past participle

 • misconceived

Perfect Participle

 • having misconceived

Imperative në anglisht, për foljen misconceive

Imperative

 • misconceive
 • let's misconceive
 • misconceive

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: house-sit imprison memorise misappropriate miscast misconduct misdial negative phone reconstitute tub