Zgjedhimi i foljes misbecome në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes misbecome në anglisht.

Zgjedhimi e foljes misbecome në kohën e tashme

Present Tense

 • I misbecome
 • you misbecome
 • he|she|it misbecomes
 • we misbecome
 • you misbecome
 • they misbecome

Present Continuous

 • I am misbecoming
 • you are misbecoming
 • he|she|it is misbecoming
 • we are misbecoming
 • you are misbecoming
 • they are misbecoming

Present Perfect

 • I have misbecomed
 • you have misbecomed
 • he|she|it has misbecomed
 • we have misbecomed
 • you have misbecomed
 • they have misbecomed

Present Perfect Continuous

 • I have been misbecoming
 • you have been misbecoming
 • he|she|it has been misbecoming
 • we have been misbecoming
 • you have been misbecoming
 • they have been misbecoming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes misbecome në kohët e shkuara

Simple past

 • I misbecomed
 • you misbecomed
 • he|she|it misbecomed
 • we misbecomed
 • you misbecomed
 • they misbecomed

Past continuous

 • I was misbecoming
 • you were misbecoming
 • he|she|it was misbecoming
 • we were misbecoming
 • you were misbecoming
 • they were misbecoming

Past perfect

 • I had misbecomed
 • you had misbecomed
 • he|she|it had misbecomed
 • we had misbecomed
 • you had misbecomed
 • they had misbecomed

Past perfect continuous

 • I had been misbecoming
 • you had been misbecoming
 • he|she|it had been misbecoming
 • we had been misbecoming
 • you had been misbecoming
 • they had been misbecoming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes misbecome në kohët e ardhshme

Future

 • I will misbecome
 • you will misbecome
 • he|she|it will misbecome
 • we will misbecome
 • you will misbecome
 • they will misbecome

Future continuous

 • I will be misbecoming
 • you will be misbecoming
 • he|she|it will be misbecoming
 • we will be misbecoming
 • you will be misbecoming
 • they will be misbecoming

Future perfect

 • I will have misbecomed
 • you will have misbecomed
 • he|she|it will have misbecomed
 • we will have misbecomed
 • you will have misbecomed
 • they will have misbecomed

Future perfect continuous

 • I will have been misbecoming
 • you will have been misbecoming
 • he|she|it will have been misbecoming
 • we will have been misbecoming
 • you will have been misbecoming
 • they will have been misbecoming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen misbecome

Present participle

 • misbecoming

Past participle

 • misbecomed

Perfect Participle

 • having misbecomed

Imperative në anglisht, për foljen misbecome

Imperative

 • misbecome
 • let's misbecome
 • misbecome

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: hotdog impoverish mellow mire misappropriate misbehave miscreate neck phenolate reconfigure truncheon