Zgjedhimi i foljes misappropriate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes misappropriate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes misappropriate në kohën e tashme

Present Tense

 • I misappropriate
 • you misappropriate
 • he|she|it misappropriates
 • we misappropriate
 • you misappropriate
 • they misappropriate

Present Continuous

 • I am misappropriating
 • you are misappropriating
 • he|she|it is misappropriating
 • we are misappropriating
 • you are misappropriating
 • they are misappropriating

Present Perfect

 • I have misappropriated
 • you have misappropriated
 • he|she|it has misappropriated
 • we have misappropriated
 • you have misappropriated
 • they have misappropriated

Present Perfect Continuous

 • I have been misappropriating
 • you have been misappropriating
 • he|she|it has been misappropriating
 • we have been misappropriating
 • you have been misappropriating
 • they have been misappropriating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes misappropriate në kohët e shkuara

Simple past

 • I misappropriated
 • you misappropriated
 • he|she|it misappropriated
 • we misappropriated
 • you misappropriated
 • they misappropriated

Past continuous

 • I was misappropriating
 • you were misappropriating
 • he|she|it was misappropriating
 • we were misappropriating
 • you were misappropriating
 • they were misappropriating

Past perfect

 • I had misappropriated
 • you had misappropriated
 • he|she|it had misappropriated
 • we had misappropriated
 • you had misappropriated
 • they had misappropriated

Past perfect continuous

 • I had been misappropriating
 • you had been misappropriating
 • he|she|it had been misappropriating
 • we had been misappropriating
 • you had been misappropriating
 • they had been misappropriating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes misappropriate në kohët e ardhshme

Future

 • I will misappropriate
 • you will misappropriate
 • he|she|it will misappropriate
 • we will misappropriate
 • you will misappropriate
 • they will misappropriate

Future continuous

 • I will be misappropriating
 • you will be misappropriating
 • he|she|it will be misappropriating
 • we will be misappropriating
 • you will be misappropriating
 • they will be misappropriating

Future perfect

 • I will have misappropriated
 • you will have misappropriated
 • he|she|it will have misappropriated
 • we will have misappropriated
 • you will have misappropriated
 • they will have misappropriated

Future perfect continuous

 • I will have been misappropriating
 • you will have been misappropriating
 • he|she|it will have been misappropriating
 • we will have been misappropriating
 • you will have been misappropriating
 • they will have been misappropriating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen misappropriate

Present participle

 • misappropriating

Past participle

 • misappropriated

Perfect Participle

 • having misappropriated

Imperative në anglisht, për foljen misappropriate

Imperative

 • misappropriate
 • let's misappropriate
 • misappropriate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: hot-wire impound meliorate minute misapprehend misbecome miscount necessitate phase recondition truncate