Zgjedhimi i foljes misapply në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes misapply në anglisht.

Zgjedhimi e foljes misapply në kohën e tashme

Present Tense

 • I misapply
 • you misapply
 • he|she|it misapplies
 • we misapply
 • you misapply
 • they misapply

Present Continuous

 • I am misapplying
 • you are misapplying
 • he|she|it is misapplying
 • we are misapplying
 • you are misapplying
 • they are misapplying

Present Perfect

 • I have misapplied
 • you have misapplied
 • he|she|it has misapplied
 • we have misapplied
 • you have misapplied
 • they have misapplied

Present Perfect Continuous

 • I have been misapplying
 • you have been misapplying
 • he|she|it has been misapplying
 • we have been misapplying
 • you have been misapplying
 • they have been misapplying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes misapply në kohët e shkuara

Simple past

 • I misapplied
 • you misapplied
 • he|she|it misapplied
 • we misapplied
 • you misapplied
 • they misapplied

Past continuous

 • I was misapplying
 • you were misapplying
 • he|she|it was misapplying
 • we were misapplying
 • you were misapplying
 • they were misapplying

Past perfect

 • I had misapplied
 • you had misapplied
 • he|she|it had misapplied
 • we had misapplied
 • you had misapplied
 • they had misapplied

Past perfect continuous

 • I had been misapplying
 • you had been misapplying
 • he|she|it had been misapplying
 • we had been misapplying
 • you had been misapplying
 • they had been misapplying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes misapply në kohët e ardhshme

Future

 • I will misapply
 • you will misapply
 • he|she|it will misapply
 • we will misapply
 • you will misapply
 • they will misapply

Future continuous

 • I will be misapplying
 • you will be misapplying
 • he|she|it will be misapplying
 • we will be misapplying
 • you will be misapplying
 • they will be misapplying

Future perfect

 • I will have misapplied
 • you will have misapplied
 • he|she|it will have misapplied
 • we will have misapplied
 • you will have misapplied
 • they will have misapplied

Future perfect continuous

 • I will have been misapplying
 • you will have been misapplying
 • he|she|it will have been misapplying
 • we will have been misapplying
 • you will have been misapplying
 • they will have been misapplying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen misapply

Present participle

 • misapplying

Past participle

 • misapplied

Perfect Participle

 • having misapplied

Imperative në anglisht, për foljen misapply

Imperative

 • misapply
 • let's misapply
 • misapply

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: hot-press impose meet minor misadvise misapprehend misconduct neaten petrify recompose trump