Zgjedhimi i foljes minister në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes minister në anglisht.

Zgjedhimi e foljes minister në kohën e tashme

Present Tense

 • I minister
 • you minister
 • he|she|it ministers
 • we minister
 • you minister
 • they minister

Present Continuous

 • I am ministering
 • you are ministering
 • he|she|it is ministering
 • we are ministering
 • you are ministering
 • they are ministering

Present Perfect

 • I have ministered
 • you have ministered
 • he|she|it has ministered
 • we have ministered
 • you have ministered
 • they have ministered

Present Perfect Continuous

 • I have been ministering
 • you have been ministering
 • he|she|it has been ministering
 • we have been ministering
 • you have been ministering
 • they have been ministering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes minister në kohët e shkuara

Simple past

 • I ministered
 • you ministered
 • he|she|it ministered
 • we ministered
 • you ministered
 • they ministered

Past continuous

 • I was ministering
 • you were ministering
 • he|she|it was ministering
 • we were ministering
 • you were ministering
 • they were ministering

Past perfect

 • I had ministered
 • you had ministered
 • he|she|it had ministered
 • we had ministered
 • you had ministered
 • they had ministered

Past perfect continuous

 • I had been ministering
 • you had been ministering
 • he|she|it had been ministering
 • we had been ministering
 • you had been ministering
 • they had been ministering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes minister në kohët e ardhshme

Future

 • I will minister
 • you will minister
 • he|she|it will minister
 • we will minister
 • you will minister
 • they will minister

Future continuous

 • I will be ministering
 • you will be ministering
 • he|she|it will be ministering
 • we will be ministering
 • you will be ministering
 • they will be ministering

Future perfect

 • I will have ministered
 • you will have ministered
 • he|she|it will have ministered
 • we will have ministered
 • you will have ministered
 • they will have ministered

Future perfect continuous

 • I will have been ministering
 • you will have been ministering
 • he|she|it will have been ministering
 • we will have been ministering
 • you will have been ministering
 • they will have been ministering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen minister

Present participle

 • ministering

Past participle

 • ministered

Perfect Participle

 • having ministered

Imperative në anglisht, për foljen minister

Imperative

 • minister
 • let's minister
 • minister

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: horse implement mechanise mineralize minimize minor misappropriate nationalize peruse recognise troupe