Zgjedhimi i foljes minify në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes minify në anglisht.

Zgjedhimi e foljes minify në kohën e tashme

Present Tense

 • I minify
 • you minify
 • he|she|it minifies
 • we minify
 • you minify
 • they minify

Present Continuous

 • I am minifying
 • you are minifying
 • he|she|it is minifying
 • we are minifying
 • you are minifying
 • they are minifying

Present Perfect

 • I have minified
 • you have minified
 • he|she|it has minified
 • we have minified
 • you have minified
 • they have minified

Present Perfect Continuous

 • I have been minifying
 • you have been minifying
 • he|she|it has been minifying
 • we have been minifying
 • you have been minifying
 • they have been minifying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes minify në kohët e shkuara

Simple past

 • I minified
 • you minified
 • he|she|it minified
 • we minified
 • you minified
 • they minified

Past continuous

 • I was minifying
 • you were minifying
 • he|she|it was minifying
 • we were minifying
 • you were minifying
 • they were minifying

Past perfect

 • I had minified
 • you had minified
 • he|she|it had minified
 • we had minified
 • you had minified
 • they had minified

Past perfect continuous

 • I had been minifying
 • you had been minifying
 • he|she|it had been minifying
 • we had been minifying
 • you had been minifying
 • they had been minifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes minify në kohët e ardhshme

Future

 • I will minify
 • you will minify
 • he|she|it will minify
 • we will minify
 • you will minify
 • they will minify

Future continuous

 • I will be minifying
 • you will be minifying
 • he|she|it will be minifying
 • we will be minifying
 • you will be minifying
 • they will be minifying

Future perfect

 • I will have minified
 • you will have minified
 • he|she|it will have minified
 • we will have minified
 • you will have minified
 • they will have minified

Future perfect continuous

 • I will have been minifying
 • you will have been minifying
 • he|she|it will have been minifying
 • we will have been minifying
 • you will have been minifying
 • they will have been minifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen minify

Present participle

 • minifying

Past participle

 • minified

Perfect Participle

 • having minified

Imperative në anglisht, për foljen minify

Imperative

 • minify
 • let's minify
 • minify

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: horn impinge means-test mince miniaturize minimise misadvise nasalise persuade reclaim trouble