Zgjedhimi i foljes mimeograph në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes mimeograph në anglisht.

Zgjedhimi e foljes mimeograph në kohën e tashme

Present Tense

 • I mimeograph
 • you mimeograph
 • he|she|it mimeographs
 • we mimeograph
 • you mimeograph
 • they mimeograph

Present Continuous

 • I am mimeographing
 • you are mimeographing
 • he|she|it is mimeographing
 • we are mimeographing
 • you are mimeographing
 • they are mimeographing

Present Perfect

 • I have mimeographed
 • you have mimeographed
 • he|she|it has mimeographed
 • we have mimeographed
 • you have mimeographed
 • they have mimeographed

Present Perfect Continuous

 • I have been mimeographing
 • you have been mimeographing
 • he|she|it has been mimeographing
 • we have been mimeographing
 • you have been mimeographing
 • they have been mimeographing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes mimeograph në kohët e shkuara

Simple past

 • I mimeographed
 • you mimeographed
 • he|she|it mimeographed
 • we mimeographed
 • you mimeographed
 • they mimeographed

Past continuous

 • I was mimeographing
 • you were mimeographing
 • he|she|it was mimeographing
 • we were mimeographing
 • you were mimeographing
 • they were mimeographing

Past perfect

 • I had mimeographed
 • you had mimeographed
 • he|she|it had mimeographed
 • we had mimeographed
 • you had mimeographed
 • they had mimeographed

Past perfect continuous

 • I had been mimeographing
 • you had been mimeographing
 • he|she|it had been mimeographing
 • we had been mimeographing
 • you had been mimeographing
 • they had been mimeographing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes mimeograph në kohët e ardhshme

Future

 • I will mimeograph
 • you will mimeograph
 • he|she|it will mimeograph
 • we will mimeograph
 • you will mimeograph
 • they will mimeograph

Future continuous

 • I will be mimeographing
 • you will be mimeographing
 • he|she|it will be mimeographing
 • we will be mimeographing
 • you will be mimeographing
 • they will be mimeographing

Future perfect

 • I will have mimeographed
 • you will have mimeographed
 • he|she|it will have mimeographed
 • we will have mimeographed
 • you will have mimeographed
 • they will have mimeographed

Future perfect continuous

 • I will have been mimeographing
 • you will have been mimeographing
 • he|she|it will have been mimeographing
 • we will have been mimeographing
 • you will have been mimeographing
 • they will have been mimeographing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen mimeograph

Present participle

 • mimeographing

Past participle

 • mimeographed

Perfect Participle

 • having mimeographed

Imperative në anglisht, për foljen mimeograph

Imperative

 • mimeograph
 • let's mimeograph
 • mimeograph

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: hookup impearl maturate militarise mime mimic minimise namecheck perplex receive trivialise