Zgjedhimi i foljes mew në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes mew në anglisht.

Zgjedhimi e foljes mew në kohën e tashme

Present Tense

 • I mew
 • you mew
 • he|she|it mews
 • we mew
 • you mew
 • they mew

Present Continuous

 • I am mewing
 • you are mewing
 • he|she|it is mewing
 • we are mewing
 • you are mewing
 • they are mewing

Present Perfect

 • I have mewed
 • you have mewed
 • he|she|it has mewed
 • we have mewed
 • you have mewed
 • they have mewed

Present Perfect Continuous

 • I have been mewing
 • you have been mewing
 • he|she|it has been mewing
 • we have been mewing
 • you have been mewing
 • they have been mewing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes mew në kohët e shkuara

Simple past

 • I mewed
 • you mewed
 • he|she|it mewed
 • we mewed
 • you mewed
 • they mewed

Past continuous

 • I was mewing
 • you were mewing
 • he|she|it was mewing
 • we were mewing
 • you were mewing
 • they were mewing

Past perfect

 • I had mewed
 • you had mewed
 • he|she|it had mewed
 • we had mewed
 • you had mewed
 • they had mewed

Past perfect continuous

 • I had been mewing
 • you had been mewing
 • he|she|it had been mewing
 • we had been mewing
 • you had been mewing
 • they had been mewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes mew në kohët e ardhshme

Future

 • I will mew
 • you will mew
 • he|she|it will mew
 • we will mew
 • you will mew
 • they will mew

Future continuous

 • I will be mewing
 • you will be mewing
 • he|she|it will be mewing
 • we will be mewing
 • you will be mewing
 • they will be mewing

Future perfect

 • I will have mewed
 • you will have mewed
 • he|she|it will have mewed
 • we will have mewed
 • you will have mewed
 • they will have mewed

Future perfect continuous

 • I will have been mewing
 • you will have been mewing
 • he|she|it will have been mewing
 • we will have been mewing
 • you will have been mewing
 • they will have been mewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen mew

Present participle

 • mewing

Past participle

 • mewed

Perfect Participle

 • having mewed

Imperative në anglisht, për foljen mew

Imperative

 • mew
 • let's mew
 • mew

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: holler immaterialize mash metathesize metrify mewl micturate muscle perceive reave trepan