Zgjedhimi i foljes meanstest në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes meanstest në anglisht.

Zgjedhimi e foljes meanstest në kohën e tashme

Present Tense

 • I meanstest
 • you meanstest
 • he|she|it meanstests
 • we meanstest
 • you meanstest
 • they meanstest

Present Continuous

 • I am meanstesting
 • you are meanstesting
 • he|she|it is meanstesting
 • we are meanstesting
 • you are meanstesting
 • they are meanstesting

Present Perfect

 • I have meanstested
 • you have meanstested
 • he|she|it has meanstested
 • we have meanstested
 • you have meanstested
 • they have meanstested

Present Perfect Continuous

 • I have been meanstesting
 • you have been meanstesting
 • he|she|it has been meanstesting
 • we have been meanstesting
 • you have been meanstesting
 • they have been meanstesting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes meanstest në kohët e shkuara

Simple past

 • I meanstested
 • you meanstested
 • he|she|it meanstested
 • we meanstested
 • you meanstested
 • they meanstested

Past continuous

 • I was meanstesting
 • you were meanstesting
 • he|she|it was meanstesting
 • we were meanstesting
 • you were meanstesting
 • they were meanstesting

Past perfect

 • I had meanstested
 • you had meanstested
 • he|she|it had meanstested
 • we had meanstested
 • you had meanstested
 • they had meanstested

Past perfect continuous

 • I had been meanstesting
 • you had been meanstesting
 • he|she|it had been meanstesting
 • we had been meanstesting
 • you had been meanstesting
 • they had been meanstesting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes meanstest në kohët e ardhshme

Future

 • I will meanstest
 • you will meanstest
 • he|she|it will meanstest
 • we will meanstest
 • you will meanstest
 • they will meanstest

Future continuous

 • I will be meanstesting
 • you will be meanstesting
 • he|she|it will be meanstesting
 • we will be meanstesting
 • you will be meanstesting
 • they will be meanstesting

Future perfect

 • I will have meanstested
 • you will have meanstested
 • he|she|it will have meanstested
 • we will have meanstested
 • you will have meanstested
 • they will have meanstested

Future perfect continuous

 • I will have been meanstesting
 • you will have been meanstesting
 • he|she|it will have been meanstesting
 • we will have been meanstesting
 • you will have been meanstesting
 • they will have been meanstesting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen meanstest

Present participle

 • meanstesting

Past participle

 • meanstested

Perfect Participle

 • having meanstested

Imperative në anglisht, për foljen meanstest

Imperative

 • meanstest
 • let's meanstest
 • meanstest

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: heroworship hutch mainline maunder means-test measure meet mortar pat re-emerge tranquilise