Zgjedhimi i foljes malfunction në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes malfunction në anglisht.

Zgjedhimi e foljes malfunction në kohën e tashme

Present Tense

 • I malfunction
 • you malfunction
 • he|she|it malfunctions
 • we malfunction
 • you malfunction
 • they malfunction

Present Continuous

 • I am malfunctioning
 • you are malfunctioning
 • he|she|it is malfunctioning
 • we are malfunctioning
 • you are malfunctioning
 • they are malfunctioning

Present Perfect

 • I have malfunctioned
 • you have malfunctioned
 • he|she|it has malfunctioned
 • we have malfunctioned
 • you have malfunctioned
 • they have malfunctioned

Present Perfect Continuous

 • I have been malfunctioning
 • you have been malfunctioning
 • he|she|it has been malfunctioning
 • we have been malfunctioning
 • you have been malfunctioning
 • they have been malfunctioning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes malfunction në kohët e shkuara

Simple past

 • I malfunctioned
 • you malfunctioned
 • he|she|it malfunctioned
 • we malfunctioned
 • you malfunctioned
 • they malfunctioned

Past continuous

 • I was malfunctioning
 • you were malfunctioning
 • he|she|it was malfunctioning
 • we were malfunctioning
 • you were malfunctioning
 • they were malfunctioning

Past perfect

 • I had malfunctioned
 • you had malfunctioned
 • he|she|it had malfunctioned
 • we had malfunctioned
 • you had malfunctioned
 • they had malfunctioned

Past perfect continuous

 • I had been malfunctioning
 • you had been malfunctioning
 • he|she|it had been malfunctioning
 • we had been malfunctioning
 • you had been malfunctioning
 • they had been malfunctioning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes malfunction në kohët e ardhshme

Future

 • I will malfunction
 • you will malfunction
 • he|she|it will malfunction
 • we will malfunction
 • you will malfunction
 • they will malfunction

Future continuous

 • I will be malfunctioning
 • you will be malfunctioning
 • he|she|it will be malfunctioning
 • we will be malfunctioning
 • you will be malfunctioning
 • they will be malfunctioning

Future perfect

 • I will have malfunctioned
 • you will have malfunctioned
 • he|she|it will have malfunctioned
 • we will have malfunctioned
 • you will have malfunctioned
 • they will have malfunctioned

Future perfect continuous

 • I will have been malfunctioning
 • you will have been malfunctioning
 • he|she|it will have been malfunctioning
 • we will have been malfunctioning
 • you will have been malfunctioning
 • they will have been malfunctioning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen malfunction

Present participle

 • malfunctioning

Past participle

 • malfunctioned

Perfect Participle

 • having malfunctioned

Imperative në anglisht, për foljen malfunction

Imperative

 • malfunction
 • let's malfunction
 • malfunction

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: harbinger homogenise loan mainline maledict malign manacle misplace padlock racemize titivate