Zgjedhimi i foljes maledict në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes maledict në anglisht.

Zgjedhimi e foljes maledict në kohën e tashme

Present Tense

 • I maledict
 • you maledict
 • he|she|it maledicts
 • we maledict
 • you maledict
 • they maledict

Present Continuous

 • I am maledicting
 • you are maledicting
 • he|she|it is maledicting
 • we are maledicting
 • you are maledicting
 • they are maledicting

Present Perfect

 • I have maledicted
 • you have maledicted
 • he|she|it has maledicted
 • we have maledicted
 • you have maledicted
 • they have maledicted

Present Perfect Continuous

 • I have been maledicting
 • you have been maledicting
 • he|she|it has been maledicting
 • we have been maledicting
 • you have been maledicting
 • they have been maledicting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes maledict në kohët e shkuara

Simple past

 • I maledicted
 • you maledicted
 • he|she|it maledicted
 • we maledicted
 • you maledicted
 • they maledicted

Past continuous

 • I was maledicting
 • you were maledicting
 • he|she|it was maledicting
 • we were maledicting
 • you were maledicting
 • they were maledicting

Past perfect

 • I had maledicted
 • you had maledicted
 • he|she|it had maledicted
 • we had maledicted
 • you had maledicted
 • they had maledicted

Past perfect continuous

 • I had been maledicting
 • you had been maledicting
 • he|she|it had been maledicting
 • we had been maledicting
 • you had been maledicting
 • they had been maledicting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes maledict në kohët e ardhshme

Future

 • I will maledict
 • you will maledict
 • he|she|it will maledict
 • we will maledict
 • you will maledict
 • they will maledict

Future continuous

 • I will be maledicting
 • you will be maledicting
 • he|she|it will be maledicting
 • we will be maledicting
 • you will be maledicting
 • they will be maledicting

Future perfect

 • I will have maledicted
 • you will have maledicted
 • he|she|it will have maledicted
 • we will have maledicted
 • you will have maledicted
 • they will have maledicted

Future perfect continuous

 • I will have been maledicting
 • you will have been maledicting
 • he|she|it will have been maledicting
 • we will have been maledicting
 • you will have been maledicting
 • they will have been maledicting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen maledict

Present participle

 • maledicting

Past participle

 • maledicted

Perfect Participle

 • having maledicted

Imperative në anglisht, për foljen maledict

Imperative

 • maledict
 • let's maledict
 • maledict

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: harass homestead loam maim maladminister malfunction man-handle misname paddle race titillate