Zgjedhimi i foljes maladminister në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes maladminister në anglisht.

Zgjedhimi e foljes maladminister në kohën e tashme

Present Tense

 • I maladminister
 • you maladminister
 • he|she|it maladministers
 • we maladminister
 • you maladminister
 • they maladminister

Present Continuous

 • I am maladministering
 • you are maladministering
 • he|she|it is maladministering
 • we are maladministering
 • you are maladministering
 • they are maladministering

Present Perfect

 • I have maladministered
 • you have maladministered
 • he|she|it has maladministered
 • we have maladministered
 • you have maladministered
 • they have maladministered

Present Perfect Continuous

 • I have been maladministering
 • you have been maladministering
 • he|she|it has been maladministering
 • we have been maladministering
 • you have been maladministering
 • they have been maladministering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes maladminister në kohët e shkuara

Simple past

 • I maladministered
 • you maladministered
 • he|she|it maladministered
 • we maladministered
 • you maladministered
 • they maladministered

Past continuous

 • I was maladministering
 • you were maladministering
 • he|she|it was maladministering
 • we were maladministering
 • you were maladministering
 • they were maladministering

Past perfect

 • I had maladministered
 • you had maladministered
 • he|she|it had maladministered
 • we had maladministered
 • you had maladministered
 • they had maladministered

Past perfect continuous

 • I had been maladministering
 • you had been maladministering
 • he|she|it had been maladministering
 • we had been maladministering
 • you had been maladministering
 • they had been maladministering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes maladminister në kohët e ardhshme

Future

 • I will maladminister
 • you will maladminister
 • he|she|it will maladminister
 • we will maladminister
 • you will maladminister
 • they will maladminister

Future continuous

 • I will be maladministering
 • you will be maladministering
 • he|she|it will be maladministering
 • we will be maladministering
 • you will be maladministering
 • they will be maladministering

Future perfect

 • I will have maladministered
 • you will have maladministered
 • he|she|it will have maladministered
 • we will have maladministered
 • you will have maladministered
 • they will have maladministered

Future perfect continuous

 • I will have been maladministering
 • you will have been maladministering
 • he|she|it will have been maladministering
 • we will have been maladministering
 • you will have been maladministering
 • they will have been maladministering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen maladminister

Present participle

 • maladministering

Past participle

 • maladministered

Perfect Participle

 • having maladministered

Imperative në anglisht, për foljen maladminister

Imperative

 • maladminister
 • let's maladminister
 • maladminister

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: harangue homeschool loaf mail make maledict man mismatch pad rabble tithe